2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059181 بازدید | 355302 پست
عزیزم چجوری کاچی درست میکنی شما؟؟؟

ما اول ارد و بدون اینکه توش روغن بریزیم خوب تفت میدیم جوری که به قهوه ای تیره بزنه

بعد ی مقدار روغن بهش اضافه میکنیم و ی چرخی هم تو روغن میدیم البته اول کار باید ارد الک شده باشه 

بعد تو ی ظرف جداگونه اب و جوش میاریم و نبات و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم ،این ابی ک جوش اومده رو به ارد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ارد گره گره نشه

بعد ادویه جات رو به کاچی اضافه میکنیم و میزاریم قوام بیاد 

شبی یه ماه دیگه نی نی میاد 🤩

آره😄😄😄

باورم نمیشه دارم بهش نزدیک میشم😃😃😃

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@jigar_shosho     شبنم سینه ت رو با روغن چرب کن تا زایمان که بعد واس,شیر دادن اذیت نشی و ...

جدی؟

دکترم ی روغن داد واسه ترک گفتم یهو بده ب سینه هام نزدم فقط زیتون زدم

پس همیشه بهار بگیرم بزنم؟

منم از الان میتونم شیره انگور بخورم؟ولی گرمه ها نینی زردی نگیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

انشالله دلت شاد بشه و ب خواستت برسی عزیرم

سلام دریا جون من ۱۵ سیکل اقدام کردم الان بیست سیکلمه دیر نیست برا نشاسته خوردن،؟ ناشتا باید بخورم؟ واینکه چه نشاسته ای خوبه؟بگیرم

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
غزال جون تبریک میگم قدم گلسا خانوم رو انشالله بسلامتی و شادی 🥰

فدات گلی❤ انشالا توهم بسلامتی نی نی خوشگلتو بغلت بگیری

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
شما تاریخ تخمکگذاریتونو چطور به دست آوردین؟ خودمم خیلی دو دلم ولی نمیخوام و نمیتونم اینهمه هزینه کنم ...

منماه های قبلش میرفتم سونوو کیتم همزمان میزدم ..فهمیدم کی آزادمیش...

بزن رژیم#  

اطلاعات اونجاست

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بی بی کی مثبت شد؟

یکی جدید اومد گذاشت نمیدونم کاربریش جدید بود

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
بله البته اقدام نداشتم  انشالله اینماه اگه کیتم مثبت بشه

ببین من میگم اینا همش سرگرمیه تا خدا نخواد هیچی نمیشه الکی خودتو درگیر کیت نکن یک شب درمیون برو اقدام 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
😂😂😂😂

دعا کن برام 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
همینه من دوسال پیش ۳۰ وخورده ایی میخریدم فکرکنم سی تاایشو چون هرشب دوتا میخوردم 

خیلی گرونی 😔😔😔

برا منم دکتر داده از شب 14 تا 24 بخورم برا چیه؟؟؟ 

یه جور پروژسترون برای لانه گزینی