2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059181 بازدید | 355302 پست
مریم شیاف گل مغربی هم میتونی دیگه بزاری تا دهانه رحمت کم کم نرم  بشه

الهام جان به طرف راست میخوابم کبدم سفت میشه و درد میکنه پشتم درد میکنه بعضی وقتا هم قسمت بیکینیم یه کمی درد میکنه اینا علایم زایمان زودرس نیست خ میترسم

اخی مریم دیگه چیزی نمونده ی کم تحمل کن که بچت وزنش خوب باشه موقع تولد و ی پسر تپلی و گوگولی بیاری ان ...

باشه چاره ای جز تحمل ندارم اره راس میگی بهتره نینی وزن بگیره تا بتونه با زردی اینا مقابله کنه

بنظرم چون هنوز ب زمان زایمانت مونده و تو همه ش با خودت فک میکنی الان باید نینی تو شکمت بود فکرای الکی میاد تو ذهنت ی چیزی هم هست ک آدم وقتی با شوهرش ارتباط عاطفیش کم میشه ساکت و کم حرف میشه حق میدم بهت عزیزم

فقط مراقب باش خدا نکرده افسردگی بعد زایمان نگیری الهام اینجوری کارت سخت میشه دختر عمه من تو بارداری افسردگی گرفته بود بیخودی گلوش ورم میکرد و مینشست گریه میکرد دکترش براش آز تیرویید هم نوشت سالم سالم بود الحمدلله زایمان کرد الان بهتره

فقط شکر خدا کن ک اونی ک آرزوشو داشتی بهش رسیدی ب خودت برس تا همه فکرای بیخود یادت بره😃😃

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه الان سنگین شده طبیعیه ب مثانه و واژن فشار میاد  عه جدی؟!!!منم چند روز پیش متوجه شدم رو باز ...

وای مریم جان چیزی نمونده محمد جونو بدنیا بیاری انشالله بسلامتی فارغ میشی.

مریم شیاف گل مغربی هم میتونی دیگه بزاری تا دهانه رحمت کم کم نرم  بشه

برم از عطاری بگیرم؟ استفاده ش راحته؟

الهام من سر دخترام شیرم خیلی کم بود بچه اصلا سیر نمیشد بنظرت بعد زایمان چی بگیرم بخورم تا شیرم زیاد بشه؟اعظم میگفت دمکرده تخم شنبلیله با رازیانه  ،خوبه؟

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
وای مریم جان چیزی نمونده محمد جونو بدنیا بیاری انشالله بسلامتی فارغ میشی.

فداتشم سمیه جون اره چیزی نمونده انشالله تو هم دخترتو صحیح و سالم بموقع بغلش بگیری خیلی هیجان داره سمیه وقتی میبینی تیکرت داره ب آخر میرسه😍😍

فداتشم سمیه جون اره چیزی نمونده انشالله تو هم دخترتو صحیح و سالم بموقع بغلش بگیری خیلی هیجان داره سم ...

ممنونم عزیزم اره واقعا هیجان داره .

مریم میترسم زایمان زودرس شم نمیدونم امشب یهو کبدم سفت شد میترسم هنوز خوب نشدم یه کمی درد داره پشتمم خ درد میکنه

ممنونم عزیزم اره واقعا هیجان داره . مریم میترسم زایمان زودرس شم نمیدونم امشب یهو کبدم سفت شد میترسم ...

سمیه جون شاید غذای چرب خوردی!فک کن ببین چی خوردی ک تا حالا نخورده بودی

ای وای این زایمان زودرس هم تو تاپیک ما معضلی شده برا خودش ترو خدا بهش فک نکن انشالله ب موقع زایمان میکنی عزیزم 

سمیه جان شما هنوز با شوهرت رابطه دارین؟ اگ آره سعی کنین با جلوگیری باشه چون مایع منی باعث نرم شدن دهانه رحم میشه و زایمان زودرس میاره گفتم شاید ندونی بهت بگم بهتره

@توکا۵۷  عزیزم درست تگت کردم؟؟

بزن رو لینک زیر

رژیم#  

@توکا۵۷    عزیزم درست تگت کردم؟؟ بزن رو لینک زیر رژیم#  

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
سمیه جون شاید غذای چرب خوردی!فک کن ببین چی خوردی ک تا حالا نخورده بودی ای وای این زایمان زودرس هم ت ...

ن غذای چرب نخوردم .ممنونم که گفتی رابطمون با جلوگیری اره این زایمان زودرس هم معضلی شده خدا بهمون رحم کنه.

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم🌷

ن غذای چرب نخوردم .ممنونم که گفتی رابطمون با جلوگیری اره این زایمان زودرس هم معضلی شده خدا بهمون رحم ...

انشالله با استراحت خوب میشی عزیز دلم❤

ممنونم عزیزم💛❤️💛❤️

خواهش میکنم😘😘