2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059195 بازدید | 355302 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تبسم چرا باردار نميشيم ما🙁

پانیذعزیزم خوندم پریود شدی خیلی ناراحت شدم انشاءالله این آخرین پریودت باشه تا ۹ ماه آینده...

توروز تخمک گذاری اقدام داشتی؟اگه نه پس دلیل پریود شدنت همینه

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
اره يه بار اقدام ميكنم  ولي ميترسم بيشتر اقدام كنم شانس جنسيت بياد پايين

پانیذ به نظر من تا سه بار شانس جنسیت پایین نمیاد 

این ماه دو یا سه اقدام و داشته باش

تو این فواصل هم حسابی شوهرتو تقویت کن 

برای غزال نگرانم ای کاش یه خبری از خودش ودخترش میداد

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
منکه سپردم بخدا تا اون نخواد هیچی نمیشه 

تبسم اقدام این ماهت خوب بود وبه نظرم به موقع بود انشاءالله باردارمیشی وازانتظار درمیای گلم ❤🤲🏻

پانیذ به نظر من تا سه بار شانس جنسیت پایین نمیاد  این ماه دو یا سه اقدام و داشته باش تو این ف ...

حتما شيما جان ممنون اين ماه به توصيه شما دوستاي خوبم تعداد اقدامم رو بالا ميبرم حتما 

اره عزيزم روز تخمك گذاري اقدام داشتم 

خوب این ماه یادمه استرس هم نداشتی ....

چی بگم والا توکل بخدا انشاءالله انتظارت این ماه تموم بشه خواهرم

مرسي فداتشم 

خدانکنه گلم😘❤

اره عزیزم،خیلی شبیه همیم من از خدا خواستم حداقل اگر آرزوی دخترم رو برآورده نمیکنه حداقل مهرش رو از ...

سلام رز نازنیم خوبی فدات شم همچین میگی ۳۷ سالته انگار ۷۰ سالته....من که ازدواج کردم مادر شوهرم ۳۹ سالش بود و شب عروسی من ۴ ماه باردار بود خیلی سعی کرد بندازه بچه رو ولی خدا نخواست الان یازده سالشه و محاله کسی ببیندشو عاشق چهرش نشه.....اصلا ناامید نباش از لطف خدا قربونت برم خدای تو هم بزرگه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............