2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059181 بازدید | 355302 پست
خیلی ممنون جواب دادید.خیالم راحت شد.دیشب تا حدی بود از خواب بیدارمکرد.مرسی گلم

شاید زیادی حساس شدی ک از خوابم بیدار شدی سعی کن ریلکس باشی

بعضی از سقط ها اوایل بارداری اصلا علامتی ندارن طرف بعد چند هفته میفهمه جنین خیلی وقت پیش از دست رفته پس بهتره خودتو و نینی تو بسپری ب خدا توکل کن بر خدا  انشالله برات می مونه تا آخر بارداری عزیزم

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
همين الان پريود شدم😭

🙁🙁🙁😑

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زایمان کردم

غزال جون نینیت چ عجله ای داشت عزیزم 

حالا حالتون چطوره؟ حال بچه خوبه؟ بردن زیر دستگاه؟ حتما بهمون خبر بده از احوالتون

من از اون شانسا ندارم 🤕 با واریکوسل دوطرفه مگه میشه باردارشد

واسه خدا کاری نداره که 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
سامیییی😢😢دیروز ۲۷ سیکلم بود انقدددددرررر رحمم سمت چپ تیرمیکشیدددد انقدررررر نگم برات گاهیم کُلش یج ...

نه از عوارض عکس نیست....امکان نداره تخمک آزاد کرده باشی؟ازعلائم تخمک گذاری ولانه گزینی میتونه باشه

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
چقدر منو تو شبیه همیم ،منم برای ستایش سهره خریدم ،میگفت مامان یه پرنده بگیر بجای نینیمون که نیست بشه ...

اره عزیزم،خیلی شبیه همیم

من از خدا خواستم حداقل اگر آرزوی دخترم رو برآورده نمیکنه حداقل مهرش رو از دلش بیرون ببره که بچه ام کمتر غصه بخوره 😢😢😢

اخه من دیگه ۳۷ سالمه و وقتی ندارم 

سلام بچه ها  منم یه دونه دختر دارم. سه ساله.  و دوست دارم دومی پسر بشه. البته با توکل ب ...

دوست عزیزم بزن رو این لینک رژیم#  

من و چن تا از دوستان هر اطلاعاتی داشتیم نوشتیم بخونشون

هر سوالی داشتی بپرس تا راهنماییت کنیم

امیدوارم ب خواسته ت برسی و ی پسر کاکل زری هم شما باردار بشی

نه از عوارض عکس نیست....امکان نداره تخمک آزاد کرده باشی؟ازعلائم تخمک گذاری ولانه گزینی میتونه باشه

نه ترشح تخمک گذاری ندارم

الانم تیر میکشه🤕

بی بی زدم منفیه

شاید میخام پری شم

سلام رز عزیزم انشالله این انتظار به همین زودی تموم بشه و دلت دوباره شاد بشه خسته باش اما نا امید ن ...

دوستم خیلی زیبا نوشتی..چندین بار جمله هات رو خوندم ،ممنونم 

التماس دعا ❤️❤️❤️مرسی برای زیارت عاشورایی که برام خوندی،اینم سعادتیه که نصیبم شد،انساءالله حاجت روا بشی دوستم

سلام رز عزیزم  اصلا ناامید نشو و مطمئنم به زودی به ارزوت میرسی آزمایش شوهرت تغییری نکرده؟  ...

یار قدیمی و عزیزم

دیگه ازمایش نداده ...

گل پسرت خوبه؟؟؟بزرگ شده؟؟روی ماهش رو‌ببوس🥰🥰🥰

واسه خدا کاری نداره که 

نسرين دختر داييم يه دختر داره بعدش عفونت شديد رحم گرفت ديگه هم جلوگيري نداشت اينقدر عفونتش شديد بود كه مرتب دوا درمون ميكرد اين اواخر ديگه زده بود به كليه ش عفونت سنو رفته بود گفته بودن يه توده تو رحمته كه خيلي خطرناكه چندتا سونو رفته بود همه همين حرفو بهش زده بودن خيلي جوونه هنوز سي سالش هم نشده دكترا بهش گفتن با اين عفونت و مشكلاتي كه داري رحمتو بايد در بياري دقيق نميدونم ولي خيلي اوضاعش بد بود خلاصه كه داشت اماده ميشد واسه عمل سونوش كردن دوباره بهش گفتن هيچ مشكلي نداري بازم رفت چندتا سونو بهش گفتن هيچ اثري از توده يا عفونت نداري همه تعجب كردن واقعا باور نكردني بود بعد يهو باردار شد بچشم الان پسره دو سه ماه ديگه زايمان ميكنه واقعا خدا بخواد يكي رو ميتونه تو اوج نا اميدي اميد و زندگي بده

همه چيز دست خداست بخواد بده ميده نخواد هم نميده بخواد پسر ميده بخواد دختر  چندتا اقدامو رژيم و ...اينا همه الكيه بدون اجازه اون برگي از درخت هم نميوفته چه برسه به يه انسان كه بخواد متولد بشه

♥️
جملت رو كه خوندم كه گفتي واسه خدا كاري نداره ياد اين موضوع افتادم واقعا حرفت درسته♥️

اره عزیزم واقعا همین طوره واسه خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره خودش باید بخواد فقط خودش

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
یار قدیمی و عزیزم دیگه ازمایش نداده ... گل پسرت خوبه؟؟؟بزرگ شده؟؟روی ماهش رو‌ببوس🥰🥰🥰

رز عزيزم دوست قديمي ايشالله كه خدا دلت رو شاد ميكنه خدارو شكر كه يه گل دختر داري خيلي ها در حسرت مادر شدن هستن ايشالله بازم باردار ميشي ♥️

♥️