2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059190 بازدید | 355302 پست
ی اقدام میخای بری یا دوتا؟

3تا انشالا.ولی فعلا ک قصد اقدام کردن ندارم انشالا ماه های آینده.شوهرم تحرکش خیلی پایینه

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
اها اقدام نداری؟ میخای بری سونو فقط؟ بستگی داره چند روز کیتت دو خط میمونه اگر ی روز فقط ،امشب برو ...

ن اقدام ندارم

نمیدونم ماه اولیه ک درست دارم کیت میزنم.ماه گذشته زدم وقتی مثبت شد دیگه نزدم چون بلد نبودم.

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها اقدام نداری؟ میخای بری سونو فقط؟ بستگی داره چند روز کیتت دو خط میمونه اگر ی روز فقط ،امشب برو ...

خب کیت ساعت 16 امروزو ببین در چه حالیه؟؟؟

اگر ی اقدام میخای بری فقط ،هر چهار ساعت کیت بزن و هر وقت از پررنگی در اومد اقدام کن

الان هر 4ساعت کیت بزنم یا 6ساعت؟؟

خوشبحالت مریم من شکمم داره خطای سفید میندازه همون ترکه دیگه؟

سلام الهام‌جان اره ولی بعده زایمان یواش یواش میره 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
سامیار جون من قبلا ها حتی سر بارداری شیمیایی بی بی چک هاله انداخت اما اینسری منفی کامل هست، الانم دو ...

دوفاستون برای لانه گزینی بهتر جنین وآمادگی رحم برای بارداری هست ....ویتاگنوس هم گیاهیی هست وبرای منظم کردن پریود وازبین بردن کیست تنظیم هورمون ها آمادگی برای بارداری کلا خیلی قرص خوبیه ....

به نظرم حالا که فکر میکنی پریوده پس برو سنو تا از نظر کیست چک بشی.

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
من بعد 4 روز تاخیر پرییود شدم یبار میخوام برم سونو بنظرتون چه روزی واسه چک کردن رحم خوبه اینکه ببینم ...

سلام عزیزم نمیدونم باید روز خاصی باشه یا نه ولی من بعد پریودی رفتم واسه چکاپ قبل بارداری دکترم سونو نوشت که خداروشکر کیست نداشتم، حالا شما برو دکتر خودش بهت میگه

بچه ها سلام خوبيد ميگم كاش زودتر هشتم ميشد وقت پريودمه بيينم حامله ام يا نه  اگه اينسري هم پر ...

سلام عزیزم منم منتظرم زود هفته آینده بیاد، پنجم مرداد ، خیلی امیدوارم آخه پریروز یه رگ خونی دیدم میگم شاید لانه گزینی بوده، خدا کنه باردار باشم

سلام کی هست کی نیست

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
هلن جون خوبی منم هموگلوبینم مثه تو بود ی آهن دیگ واسم نوشت گفت مشکلی نیس حل میشه قندو زود ببر دکترت ...

سلام شبنم جون

تو و گل پسرت خوبین؟

اره دکتر هم به من گفت حل میشه فیفول بخورم قبلا اهن ساده میخوردم. سری اول ازمایش که چند ماه پیش دادم اهنم ۱۳ بود الان شده ۱۱

قندم هم بردم نشون دادم معلوم شد ازمایشگاه رنج قند یکساعته اشتباه زده بود و همونم توی رنج نرمال بود. نمیدونم چیز به این روتینی رو چرا اشتباه میزنن الکی فکر ادمو بهم میریزن

وزنمم اولا زیاد رفت بالا ولی الان نرمال شده کفشام که همه تنگ شدن ولی شکر خدا مشکل فشار و دفع پروتئین نداشتم

اره عزیزم دادم واسه منم پایین بود.بجای ی قرص گفت روزی دوتا بخورم.اشکال نداره.خیلی دلم میخواد زودتر س ...

اره منم خیلی منتظر سونوام

دلم میخواد بدونم چند کیلو شده نی نی

قبلا که وزنش همش گرمی بود 

غزال زایمان سزارین میکنی یا طبیعی؟ من مدت کوتاهیه پیاده روی میرم که اگه شد طبیعی انجام بدم