2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059181 بازدید | 355302 پست
اااا.پس چرا من اینجور نیستم🤔 غذا هم نمیتونی درست کنی؟ شاید وزنت زیادی رفته بالا ک اینجور شدی

شبنم بنظرت خودم سرخود پرنیتال بخورم اشکالی داره؟ شما هرروز میخورین؟

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
اخه اونسری هم گفتم نمیدونم چرا میگه نیازی نیس.ای بابا حالا هفته دیگه ک میرم پیشش دوباره میگم.

خب از نظر دکترا همینک ماهی ۱کیبو وزن بگیریم کافیه ولی خب نینی باید کوچول نباشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بی معرفت نیستم  هر از چند گاهی اومدم و پستهاتونو خوندم  ولی متاسفانه ی تصادف بد ...

وای عزیزم خدارو شکر که الان خوبی خیلی ناراحت شدم برات ان شاءالله که همیشه تنت سالم باشه و۱۲۰سال سایت بالاسر دخترت باشه 🌷

دقیقا عزیزم وگرنه من قبلا لحظه های سخت توی بیمارستان کم نداشتم 😭😭😭😭 امیدوار عزیزم انشاءالله به ...

رز عزیزم خوبی؟

خواهرم خیلی ناراحت شدم برات 😔😔😔

وخداروشکر که الان بهتری وخدا برات معجزه کرده خداروشکر❤

خیلی مواظب خودت باش قربونت برم انشاءالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته وتمام خاطرات بد ازخاطرت پاک بشه تن خودت وخانوادت همیشه سالم باشه ❤🤲🏻

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
شبنم بنظرت خودم سرخود پرنیتال بخورم اشکالی داره؟ شما هرروز میخورین؟

منم همینو میخوردم گفت داری وزن زیاد میگیری عوضش کرده گفت هفته ای دو یا سه تا بخور اون هفته ۲تا خوردم این هفته میخوام ۳تاش کنم

بگیر طوری نیس ولی اولش هفته ای دوتا بخور یهو وزن نگیری البته اگ هرماه ۱کیلو زیاد میشی ی روز درمیونم بخوری طوری نیس.دکترا ب همه میدن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

انشالله ک قسمتت میشه عزیزم خدا ب ارزوت برسونه..خدا رو شکر بهتر شده ولی باز شب اا ی چند ساعتی باهاش د ...

اعظم دندونم رو عصب کشی کردم دکتر برام آنتی بیوتیک نوشته بخورم؟ یه دندونم رو هم آخرمرداد میخواد عصب کشی کنه من شهریور اقدام دارم به نظرت این آنتی بیوتیک ها رو تخمک شهریور تاثیرداره؟

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خییلی اشتباه ک لبنیات حذف بشه چون فقط بدنت ضعیف میشه ..اصلا درست نیست بدنت داغون میشه تازه نتیجه عکس ...

ممنون عزیزم،ازوقتی بیشترمطالب وتجربیات شماعزیزان رومیخونم همین کاررو انجام میدم،اگه سوالی هم پیش بیاد واسم روپست شماها ریپلای میکنم،انشالله اگه صلاحمون باشه نتیجه بگیریم.

هیچ وقت به گمان اینکه وقت داریدننشینید زیرادرعمل میبینید که همیشه وقت کم وکوتاه است.

@آوا7775  

سلام گلم خوبی دخملی خوبه

میشه شرایط ای یو ای رو برام توضیح بدی؟ من تصمیم گرفتم اگه شوهرمو بتونم راضی کنم بریم ای یو ای ..البته این ماه میرم عکس رنگی سالم باشم ماه بعد ای یو ای..

سوالم اینکه چن ماه بعد اقدام باردار نشدی و ای یو ای کردی؟ شوهر توام مشکل تحرک داشت؟

با چنتا فولی باردار شدی؟

بعد اینکه اسپرمارو تزریق کردن چقد خابیدی رو تخت

خیلی ممنون

دختره😍

مبارکت باشه عزیزم😍😍بسلامت بدنیا بیاد

پس نینیت مهرماهیه.چند هفته ای؟

تیکر بزار.تیکر میره جلو هیجانیه😄😄

منم همینو میخوردم گفت داری وزن زیاد میگیری عوضش کرده گفت هفته ای دو یا سه تا بخور اون هفته ۲تا خوردم ...

باشه عزیزم پس میگیرم.عصابم بهم ریخت دوباره☹

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
اااا.پس چرا من اینجور نیستم🤔 غذا هم نمیتونی درست کنی؟ شاید وزنت زیادی رفته بالا ک اینجور شدی

شبنم جون یکم وزنم بالا رفته ۷۰کیلو شدم قبل بارداری ۵۸بودم

تازه از هفته ۳۲ب بعد وزن خیلی بالا می‌ره 

نمی‌دونم تا آخر بارداری چند کیلو اضافه وزن طبیعیه؟🤔😕

چرا غذا ک میتونم درست کنم ولی دیگه کارای خونه رو نه ، بیشتر شوهرم انجام میده کمی هم دختر بزرگم کمک می‌کنه

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام الهام جان.واقعاناراحت شدم. ان شاالله قندت پایین اومده گلم.امیدوارم هفته ی دیگه بیای بگی دکترانس ...

قربون محبتت اوا جون 

ان شاءالله،خدا از زبونت بشنوه،سر زایمانت منو دعا کن ،

راستی معاینه شدی؟؟ک ببینی طبیعی ای یا سز؟؟