2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059288 بازدید | 355309 پست

سلام دوستان. 

من خیلی اتفاقی تاپیک رو دیدم 

دقیقا دنبال یع همچی جایی میگشتم 

.. 

من یه دختر 4 ساله دارم میخام ان شالله از ماه بعد اقدام کنم برا دومی

بدم نمیاد بعدیم اول سالم و صالح و بعد پسر باشه 

میشه راهنماییم کنین باید چ کنم 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
خدانکنه عزیرم ممنونم ازت آجی الان خواهرشوهرم بهم پیامدداده که چه لازم بودبری بیمارستان اصلالازم نبود ...

خیلی ناراحت شدم😢😢😢

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفتم سونو دادم بچه ها  گفت هيچ فوليكولي نيست هرچي بوده ازاد شده  خوب شد اقدامم رو نگه ند ...

خداروشکر مریم جون انشالله اگر بارداری با جنسیت دلخواهت باشه

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام دوستان.  من خیلی اتفاقی تاپیک رو دیدم  دقیقا دنبال یع همچی جایی میگشتم  ..&nb ...

سلام دوست خوبم خوش اومدی

رژیم# بزن رو این لینک بچه ها هر اطلاعاتی داشتن اونجا جمع آوری شده خوب بخون و هر سوالی داشتی بیا بپرس انشالله نتیجه میگیری

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
رفتم سونو دادم بچه ها  گفت هيچ فوليكولي نيست هرچي بوده ازاد شده  خوب شد اقدامم رو نگه ند ...

پانیذ جون منم یه بار تمام علائم آزاد شدن تخمک و داشتم و مطمئن بودم که تخمکم ازاد شده ولی وقتی فرداش کیت زدم هنوز پر رنگ بود.بعضی اوقات کیت جواب درست نمیده.امیدوارم با همین اقدامت اول باردار بشی و بعدم جنسیت دلخواهت.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
نگین جون اینوفاطمه گف: فیبروم ربطی به بارداری نداره من ۱۲ تا فیبروم دارم دوتا ش روی هم رفته ۱۴ سانت ...

ممنونم یک دنیا از فاطمه شجره عزیز به خاطر توضیح خوبش و  شما که زحمت کشیدی و پاسخشون رو‌بهم رسوندی ❤️

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
سلام دوست خوبم خوش اومدی رژیم# بزن رو این لینک بچه ها هر اطلاعاتی داشتن اونجا جمع آوری شده خوب بخ ...

سلام مریم جون خوبی بعضی وقتا کمردرد دارم تا چیزی هم میخورم شکمم باد میکنه بزرگتر میشه صبحا که پا میشم شکمم کوچیکه ولی تا چیزی میخورم تغییر میکنه وقتی غذا میخورم خ سنگین میشم نمیتونم از جام تکون بخورم .

سلام مریم جون خوبی بعضی وقتا کمردرد دارم تا چیزی هم میخورم شکمم باد میکنه بزرگتر میشه صبحا که پا میش ...

سلام سمیه جون ممنونم شما خوبی؟ نینی گلت خوبه؟

این دردها تو بارداری عادیه ولی سعی کن چیز سنگین بلند نکنی

تشدید نشه

ولی برا بزرگ شدن شکمت بعد غذا خوردن حتما نفخ می‌کنی تواین ماه از بارداریت نفخ خواهی داشت منم داشتم یادمه یکی از بچه ها هم می‌گفت شدید نفخ میکنم غذا ک میخوری با عجله نخور قشنگ بجو و وسط غذا آب نخور یکم بگذره نفخت خود بخود خوب میشه 

پانیذ جون منم یه بار تمام علائم آزاد شدن تخمک و داشتم و مطمئن بودم که تخمکم ازاد شده ولی وقتی فرداش ...

مرسي عزيزدلم انشالله 

اره به كيت خيلي اعتماد نيست 

اولين ماه بعد عكس رنگيه... قبلش خيلي اقدام كردم...

فدای تو🌺

سلام فاطمه جونم خوبی؟ عزیزم من امروز ک بودم حمام یهو ب واژنم ی فشار شدیدی اومد از ترس پامو جمع کردم.حس کردم ی چیز از ببخشیدا اونجا داره میاد بیرون😁

واسه چیه؟؟

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
اره واقعا کاش باردار باشه 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

انشاءالله❤🤲🏻

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
نبابا من از این شانسا ندارم😅😅

اگه میشد چه میشد 😁😉

انشاءالله خیلی زود یه نی نی خوشگل میاد تودلت مدام میای میگی وای حالت تهوع دارم ❤🤲🏻😍

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم