2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059207 بازدید | 355302 پست
آره خب دخترا رو دست ب سر کردم چون واقعاً خودشون مجبورم میکنن دیر میخابن مریم زورم بهشون نمی‌رسه تا و ...

من الان باز كيت زدم پر رنگه پرنگ شد دوباره 

چرا اخه 

يني چي 

مثل ديروز ظهري كه پرنگ بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نتونستم اقدام نكنم خيلييييي شوهرمو تقويت كرده بودم ٦ روزم تخليه نشده بود كلي هم چيزاي گرمي و قلي ...

مثبت فک کن عزیزم انشالله اقدامت بنفع خواسته دلت بوده دیگ بهش فک نکن 

مث کیت من 😀 اتفاقاً اینجوری رود کمرنگ بشه بهتره

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
مريم ميگم اقدام من به نفع دختر شده اره؟ احتمال پسرش كمه؟  اقدامم با ازاد شدن تخمك ٦،٧ ساعتي فاص ...

ن مریم جون نمیشه با قطعیت چیزی گفت ولی اعظم می‌گفت اقدام تا ۶ساعت بعد تخمکگذاری بنفع پسره بعدشم تو ک ساعت دقیق تخمکگذاری رو نمیدونی شاید همون۶ آزاد شده چون بعد اینکه کیت رو ب کمرنگی می‌ره یکی دو ساعت طول می‌کشه تا تخمک آزاد بشه

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
آفرین آفرین  فقط فرصت کردی برام بگو‌چیا مصرف کردی هم خودت هم همسرت و چه مدت  ضمنا این ...

مرسی گلم

رژیم# بزن رو این رژیمم رو اونجا نوشتم پستمو پیدا کن و بخون شات گرفتم همه چیو نوشتم

ویتاگنوس ماهی ک اقدام نداشتم از بعد تخمکگذاری خوردم تا تخمکگذاری سیکل بعدی اصلا قطع نکردم و بعدش اقدام کردم و نخوردم دیگه

اره یه هفته پیش رفتم دکتر گفتم من ۱۲ روزه امپول پروژسترون زدم ولی پریود نشدم گف بیا سونو کنم تا سونو ...

وااااااا اشکالی نداره ایشالا خوب میشی وبه زودی باردار

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
دریا جون قربونت برم چقدر امضات قشنگه خدارو شکر که دلتون شاد شد عزیزم الهی به سلامتی گل پسری بیاد تو ...

خدا نکنه عزیزم دور از جونت مهربونم❤❤

دریا جان روزی نیست  لطفی ک خدا در حقمون کرده یاد نکنم

ازته دلم هم از خدا میخام دل همه دوستای منتظرم و شاد کنه همونجور ک دل منو شوهرمو شاد کرد

الهی دخترای دسته گل و پسر کاکل زری تو هم سلامت باشن و خدا برات حفظشون کنه عزیزم 😘

مريم يني ميخوام سرمو بكوبم به ديوار🥴🥴🥴  الان رفتم دسشويي ديدم ترشح تخمك گذاري دارم شديد&nbs ...

مریم صبح بازم کیت بزار ببین چ خبره 

احتمالاً ترشح تخمکگذاری نیست باقیمانده مایع منی ک داخل رحمته ب مرور طی دو روز بیرون می‌ریزه و با ترشحات تخمکگذاری اشتباه گرفته میشه دقیقا مثل من استرسی هستیا بیخود هم اسم نیستیم 😁😁

من شامپو سر.بدن.لوسیون بعد حمام.کرم پا.صابون مخصوص نرم کننده پوست گرفتم مامانم گفت همینا کافیه فعلا ...

مرسی عزیزم من هنوز نگرفتم فقط همینا مونده ک دیگه خریدام کامل بشه 

انشالله ب سلامتی و دل خوش استفاده کنی عزیزم ❤

بنظرت کافیه اینا؟

آره عزیزم کافیه فقط مارکی ک گرفتی بوش تند نیست که؟ میگم ریه های بچه حساسه بخاطر اون

انشالله قسمت خودت اینماه اصلا امید ندارم 

در ناامیدی بسی امید است  پایان شب سیه سپید است 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
من الان باز كيت زدم پر رنگه پرنگ شد دوباره  چرا اخه  يني چي  مثل ديروز ظهري كه پرن ...

سلام كاش يكم حرف گوش ميدادي!!كاااااش!!

من بهتون گفتم احتمال زياد جمعه شب ازاد ميشه تخمكتون !!

امشب اگه ميتوني يه اقدام برو فردا هم اگه هنوز مثبت بود يكبار ديگه عصر برو

من الان باز كيت زدم پر رنگه پرنگ شد دوباره  چرا اخه  يني چي  مثل ديروز ظهري كه پرن ...

مریم جون فردا کیت بزن تا تکلیف مشخص بشه من ک از اول هم شک داشتم تخمکت ب این زودی آزاد شده باشه پس فرصت داری هنوز 

هورمون ال اچ تو ی بازه زمانی افت کرده ولی تخمکت آزاد نشده دوباره اوج گرفته تا آزادش کنه واسه همین کیتت دوباره رنگ گرفته