2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059207 بازدید | 355302 پست
سلام.دریا جان شما از رژیمتون عکس داشتین میشه یه بار دیگه برای منم بذارین؟؟

سلام مارال جون چشم

بزن رو این تا برات بیاد صفحه ۲هست فک کنم

رژیم#  

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانما من از ان تی برگشتم اینم عکس جنین حدس بزنین جنسیتش چیه؟ @مامان_مهرسا_کارن @ftm0210 ...

سلام عزیزم 

وااااای چ نینی خوشگلی😍😍😍چ دماغ خوش تیپی هم داره الهی چ نازه😍

سمیه جون ، چونه تیزش ب دختر میخوره ولی از پایین تنه ش چیزی دستگیرم نشد انشالله سنو آنومالی دقیق بهت میگه خدا حفظش کنه عزیز دلم انشالله سالم بغل بگیریش

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
خدا نکنه خاله جونش انشالله روزی خودت نسرین عزیزم❤️❤️❤️

ان شاءالله توکل بر خدا 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
سلام خانما من از ان تی برگشتم اینم عکس جنین حدس بزنین جنسیتش چیه؟ @مامان_مهرسا_کارن @ftm0210 ...

عریرم بعت تبریک میگم ،انشاالله بسلامتی بغل بگیریش🤲🏻😘

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام عزیزم  وااااای چ نینی خوشگلی😍😍😍چ دماغ خوش تیپی هم داره الهی چ نازه😍 سمیه جون ، چونه ...

ممنونم مریم جون خدا محمد جونو برات حفظ کنه.❤️❤️❤️😘😘😘😘

اره خاله جونش نینیم خوش تیبه👍👍👍

ممنونم عزیزم انشالله خدا بزودی یه گل پسری مهمونت کنه.🤲🤲❤️❤️❤️😘😘😘

سمیه جان عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خانومی😊😊 ان شاللله صحیح وسالم بغل بگیری گل دختر یا گل پسرتو🙏🙏🙏🙏...بچه اول زیاد جنسیت مهم نیس مهم اینه که حضور گرمشو تو خونه احساس کنی عزیزم😘😘😘

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
شیوا جون چرا انقدر اندومترت زیاده برای روز چهارده فولیهات هم همه کوچکن شما باید دارو بخوری ،اوابوست ...

من متفورمینم خوردم ممکنه روز تخمک گذاریم از ۱۹یا۲۰ سیکل بیاد جلوتر مثلا امروز یا فردا؟ طبق سونو که دیدین؟

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
میدونم منفیه سامی جون دلم نمیاد بی بی چک حروم کنم الان دوساعته سرم میترکه از درد یه ایبوپروفین خوردم ...

نمیدونم والا چی بگم ساناز....چی کارکردی صبح زدی ؟

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ممنونم خاله جونش دیدی دخترم چقد خوشگله همین که سالمه برام یه دنیا ارزش داره.❤️❤️

آره ماشاءالله بهش ازالان معلومه نازه ماشاءالله❤❤❤

خیلی سختی کشیدی تا این روزهارو تجربه کنی نوش جونت این حال خوش عزیزدلم❤🥰

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
زیر شکمم درد می‌کرد رفتم سونو فهمیدم کبد چرب گرید3 دارم که خیلی خطرناکم هست دکتر گفت بارداری فعلا عق ...

آخیییی عزیزدلم ناراحت شدم ریما جان نمیدونم چی بگم 😔

درکت میکنم سخته واقعا 😔

از خدا میخوام خیلی زود مشکلت حل بشه وبه طرز معجزه آسایی دکترت خیلی زود بهت بگه میتونی بری اقدام

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم