2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059205 بازدید | 355302 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط معجزه خدام تو زندگیم فقط نه تنها جنسیت کلی ولی ولی دلم از دعاها و سراذان دخترم گرفت دلم از یک ...

عزیزم مشکلت چیه الان یعنی تو اقدامی ولی باردار نمیشی ؟؟؟ببخشید میتونم بپرسم علتش چیه؟؟شاید اقدامت کمه به خاطر همینه

منم از این صد البته ها زیاد میگفتم اما کامل درکش نکرده بودم. بله دختره. و برای دومی جز توکل هیچ کا ...

اره بخدا  هممون دلمون میخواد دوجنس رو داشته باشیم تلاشت رو کردی ولی خدا نخواسته منم یه دختر دارم خیلیم عاشقشم حاضرم کل زندگیمو بدم ولی یه تار مو از سر دخترم کم نشه واسه دومی هم به امید خدا از سه ماه قبل نه بیشتر رژیم میگیرم اگه خدا خواست که اول صحیح وسالم باشه بعد پسر باشه اگه خواست خدا این نبود و دومی هم دختر شد قدمش رو تخم چشای منو باباش وهیچوقت هیچوقت به سومی فکر نمیکنم و سعی میکنم دوتا بچه هام در اینده باعث افتخارم بشن انشالله 

شیوا اصلا کلومیفن نخور اصلا..اونا ک داده همه خوبن ولی کاش بهت تقویتی میداد برا کیفیت تخمکت حتما کیوت ...

چرا کلومیفن نخورم؟ حتما میگم واسم بخره.

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
سلام عزیزم. ممنون گلم. ایشالا آخر خرداد باید بیاد اما چون طبیعی میخوام بیارمش دیگه معلوم نیست کی ب ...

عزیزم چه اسم قشنگی به سلامتی انشاالله به بالاترین درجات برسه😍😍😍

ببخشید رژیمت چیه زیرنظر دکتری هرچی بگو تا ماهم استفاده کنیم

سلام عزیزم بله زیر نظر دکترم 

برا خودم : هرشب یک استکان عرق کاسنی 

ناشتا 2 عدد خرما 

لبنیات برنج و چیزای سبز چه داخل غذا چه میوه حذف ...

همسرم : غذا با کره محلی 

و صبح و شب یک عدد زرده تخم مرغ 

و در هفته 3 بار معجون ..

و قبل اقدام .کمپرس یخ و جوش شیرین و اول خانوم ارضا شو و حالت سجده رعایت بشه .

ایناهشت ولی خدا باید بخواد خواهر 

وگرنه خدا نخواد همه اینا دست و پا زدن الکیه 

عزیز دلم بعد ۳ ماه  توروخدا مثل من عجله نکنید به خدا طبیعی میشی  واسه چی بری دنبال میکرو ...

وای نه نمیرم از حرفم پشیمون شدم ..

انقدر شوهرم میگه این ماه باردار شدی شدی 

نشدی رژیم تعطیل دیگه ناامید شدم