2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059205 بازدید | 355302 پست

دوستان امروز روز سوم پریود هستم. از روز اول پریود سیاهدونه، عسل، زنجبیل ، هل، زعفران قاطی کردم و‌گفتم صبح و شب یک قاشق چایخوری بخورم. الان میبینم دهنم ۵-۶ تا افت زده. میتونه از گرمی زیاد باشه؟

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
سلام عزیزم...ویتامین سی من شنیدم اسیدی میکنه ممنوع..ولی ای و اهن خیلی خوبه....ویتامین ای ۴۰۰ از دارو ...

فلوکونازول برای چیه ؟ دکتر باید حتما تجویز کنه ؟ دکتر با دیدن آزمایش بگه همه چی خوبه فقط D3 بخور و آهن و اجازه اقدام هم بده اون وقت خوردن ویتامین E400 همینجوری مشکلی نداره ؟؟؟؟؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه از كيتهام مطمين نيستم ك ..ادرارم خيلي رقيق بوده امروز و اينكه دكتر سونو گفت امشب و فردا شب برو

عزیزم کیت اکثرا دقیقه مگر اینگه دارو مصرف کنی البته ادار نباید رقیق باشه ولی شما کیتت خیلی زیاد مثبت مونده به احتمال زیاد ازاد شده 

اگه جنسیت برات خیلی مهمه بنظرم امروز قبل از اقدام یه بار دیگه سونو بده ببین ازاد شده یا نه 

بعد تصمیم بگیر 

اولین دوره هست از کیت استفاده میکنی؟

عزیزم من توی دوران اقدامم کلا دوبار آزادسازی زدم که هر دوبار هم دوتا رو باهم دادن و من همیشه یه فولی ...

آمپوللللل آزادسازی فولیکول میزنن؟؟؟؟؟؟ کی مشخص میشه فولیکول اون اندازه نیست که باردار بشی؟ حداقل تعداد فولیکول باید 18 باشه تو هر تخمدان ؟؟؟

من چقدرررررر سوال دارمممممم چیکر کنم خبببب    

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
عزیزم کیت اکثرا دقیقه مگر اینگه دارو مصرف کنی  اگه جنسیت برات خیلی مهمه بنظرم امروز قبل از اقد ...

بله اولين باره ظهر اقدام نكنم باز؟؟؟

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
عزیزم کیت اکثرا دقیقه مگر اینگه دارو مصرف کنی  اگه جنسیت برات خیلی مهمه بنظرم امروز قبل از اقد ...

اتفاقا دكتر ميگفت بايد اسپرم هات تازه تازه برن داخل نه اينكه بمونه و كهنه بشه بعد تخمك ازاد بشه ..بايد صبر كني تخمك ازاد بشه بعد اسپرم بريزي

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

چه روزی واسه سونو فولی باید برم 12 یا 13 یا 14 ... پریودی ؟ دکتر که بگه خوبه فولی بالغ دارم تو یکی از تخمدانام باید اقدام انجام بشه ؟ 

اتفاقا دكتر ميگفت بايد اسپرم هات تازه تازه برن داخل نه اينكه بمونه و كهنه بشه بعد تخمك ازاد بشه ..با ...

اینکه شما میگی درسته ولی برای قبل از اینکه تخمک ازاد بشه نه بعد ازتخمک‌گذاری (من هرچی خوندم و‌بچه های اینجا گفتن برای قبل و لحظه ازاد شدن تخمک هست )

بازم عزیزم هر جور خودت میدونی انجام  بده 

ولی من جای شما بودم اقدام نمیکردم مگر اینکه امروز قبلش سونو بدم 

اینکه شما میگی درسته ولی برای قبل از اینکه تخمک ازاد بشه نه بعد ازتخمک‌گذاری (من هرچی خوندم و‌بچه ها ...

اكي مرسي از راهنماييت

چه روزی واسه سونو فولی باید برم 12 یا 13 یا 14 ... پریودی ؟ دکتر که بگه خوبه فولی بالغ دارم تو ...

نه عزیزم وقتی کیت زدی و رنگ کیت به حالت اوج در اومد سونو میدی 

بعد از اون تصمیم میگیری برای اقدام 

اطلاعاتت خیلی کمه حالا حالاها باید بخونی 

برو‌تو‌ رژیم#  اونجا بچه ها از اقداماتشون نوشتن اونا رو بخون 

بعد مامان مهرسا کاربریش عوض شده شده مامان مهرسا کارن ،اونم دور روز دیگه زایمان داره و فکر نکنم بتونه دیگه بیاد 

ولی برو‌تو یکی از تاپیک هاش فکر کنم تاپیک اخر میگفت اونجا توضیحات کامل دادم اونو بخون 

کاربر لوبیا هم تاپیک داره از تجربیات بچه ها و کیت ،اونارم بخون و مطالعه کن ،لوبیا اولین پست  و‌گذاشت تو این صفحه 

از همشونم خلاصه برداری کن و یادداشت کن که بعدا یادت نره 

اتفاقا دكتر ميگفت بايد اسپرم هات تازه تازه برن داخل نه اينكه بمونه و كهنه بشه بعد تخمك ازاد بشه ..با ...

شما الان صبح اقدام داشتی و میلیون ها اسپرم تو لوله فالوپ منتظر تخمکن. به محض اینکه تخمک ازاد بشه، یکی از اون اسپرم ها تخمک رو پاره میکنه و میره توش و دیگه لایه بیرونی تخمک ضخیم میشه و شروع به تقسیم سللولی میکنه. اقدام شما بعد از تخمک گذاری هیچ فایده ای نداره، چون تخمک خودش رو بسته و اسپرم هایی که بعد از تخمک گذاریتون میره تو رحم، دفع میشه.

اگه قبل از تخمک گذاری اقدام نداشتین، اونوقت اسپرم هایی که بعد از تخمک گذاری وارد رحم و لوله فالوپ میشد میتونست تخمک رو بارور کنه. 

یه سونو بده، اگه ازاد نشده بود هنوز اقدام دوم برو که تعداد اسپرم ها زیاد بشن که احتمال پسر بره بالا.

اگر هم ازاد شده باشه، اقدام بکنی یا نکنی فرقی نداره به نظر من

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
سلام عزیز دلم ممنووووووون 😘😘 انشاالله شما هم حاجت روا بشی و صاحب یه پسر نازو تپل بشی 💙💙💙

عزیزم شماهمون لیانا هستی که بچه ها تعریفتومیکردند.خداروشکر که خداجای دوقلوهارو برات پرکرده.خیلی خوشحال شدم گلم ان شاءالله نی نی هرچی که بودسالم وسلامت بقل بگیریش😍😘🌸🌹😗😍