2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059207 بازدید | 355302 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگ.میخای تخمک.گذاریت بدست بیادوقتی خط پایینی کیتت پررنگ ترازبالایی شد یه باربری کافیه

مچکرم از پاسخگوییت.1بار تو یه دوره بریم قشنگ روز تخمک گذاری دستمون میاد؟؟

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
اگ.میخای تخمک.گذاریت بدست بیادوقتی خط پایینی کیتت پررنگ ترازبالایی شد یه باربری کافیه

عزیزم توهم در حال اقدامی از کارایی که انجام میدی به ماهم بگو انشالله نتیجه بگیری ماهم ازتجربیاتت استفاده کنیم 

دختر نمیخوای؟ 🥴

کلا بچه دوست دارم. برام هم فرقی نداره هااااا ولی نمیدونم چرا هر وقت بحث بچه میشه ناخودآگاه پسربچه میاد تو ذهنم. البته ترجیح میدم اگه دوتا بچه داشته باشم هم جنس باشن.

خیلی مبارک باشه شکر خدا بتاتم خوبه نگران نباش انشالله بسلامتی دوران سپری کنی و نی نی و بغل بگیری

ممنون عزیزم. ان شالله شماهم بارداری خوبی داشته باشی و نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی

خدایا شکرت

میشه واسه من از رو جدول بگی بچه ام چی میشه؟؟؟

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
عزیزم توهم در حال اقدامی از کارایی که انجام میدی به ماهم بگو انشالله نتیجه بگیری ماهم ازتجربیاتت است ...

من اقدامی نیستم.....ولی بزن رژیم#   اطلاعات خوبی اونجاهست 

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

مچکرم از پاسخگوییت.1بار تو یه دوره بریم قشنگ روز تخمک گذاری دستمون میاد؟؟

سایزفولی دستت بیاد تقریبن میتونی بفهمی کی آزادمیش و مرتب کیت مدیکوربزنی

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭