2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059295 بازدید | 355309 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیرم بعد تحمک گذاری بخوری مشکلی نیست مهم تا قبل تخمک گذاری

اخه مبگن سه ماه قبل نخوري بايد؟؟؟

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
عزیزم توهم از تجربیاتت بگو واسه پسردارشدن 

عزيزم الان برات ميفرستم 

يه تاپيك هم كاربر لوبيا داره برو اونم بخون 

توي رژیم#  بچه ها كلا تجربيات شونو نوشتن 

همه رو كامل بخون و نُت برداري كن كه فراموش نكني 

انشالله كه پسردار ميشي

رژیم#

يكسال بود رژيم دست پا شكسته ميگرفتم ولي اواخر بيشتر رعايت ميكردم .....پارسالش يه دو دوره بذر تخم هويج اول پري تا روز سوم خوردم .....اول ماه كه پري  ميشدم يه فلاكس نبات زعفرون ،ميخك هل و دارچين ويه ليوان گلاب درست ميكردم و سعي ميكردم تا شب بخورم🥃 ،روزاي بعد هم همين طور .....از روز اول عسل و سياه دونه صبح ها ميخوردم تا تخمك گذاري .....خرما هم مصرف ميكردم.....يادم ميافتاد يه قاشق شيره انگور هم ميخوردم .....اين ماه آخر خودمم مولتي ويتامين تقريبا مصرف كردم...اين دو ماه آخرم اصلا چاي مصرف نميكردم به جاش دمنوش دارچين و هل و زعفرون با نبات ميخوردم...يكسال هم بود كه هر روز صبح ٤،٥تا فلفل سياه ميخوردم...ورزش ايروبيك هم ميرفتم و ترشحاتم زياد بود

👱🏼‍♂️
شوهرمم پارسال آزمايش داد كه خوب بود ولي باز از دكتر خواستم كه داروي تقويتي براش بنويسه چون گفتم ميخوام برا پسر اقدام كنم
امسال هم دو سري از عطاري يه چيزاي گرمي گرفتم از توي نت در اورده بودم ولي الان نوشتشو ندارم كه بذارم (همه گرمي ها بود جنسينگ هم داشت،قيمتش ميشد ٣٠٠تومن ) هر شب ازش ميخورد
بعد شوهرم خيلي اين مدت انار و پرتقال 🍊ميخورد چون خيلي دوست داره...مصرف آجيلشم خيلي زياد بود،با توت و گردو و انجير و کنجدو عسل🍯......موز🍌، نارگيل هم زياد ميخورد 🥥و اناناس🍍. پیاز 🧅هم زیاد بهش میدادم(خودمم  موز میخوردم).....مصرف لیمو‌ترشمونم خیلی زیاده🍋....اين دوماه آخرم پودر آندروفرتی مصرف كرد كه من فكر ميكنم خيلي تاثير داشت روش
اهان تو اين دوماه آخر يه بسته كامل مولتي ويتامين هم خورد...ماه آخر كه باردار شدم ريشه كاسني هم براش گرفتم چند بار جوشوندم دادام خورد ،عرق كاسني هم خورد...زنجبيل هم ميخورد....اکثرا شبا سالادم 🥗میخورد

اقدام
سيكلم ٢٨روزس ،هميشه ١٤ام تخمك گذاري داشتم كه اين ماه سه روز عقب افتاد و روز ١٧ام كيت پررنگ شد و به اوج رسيد ،ساعت ٤بعدظهر سونو دادم و فولي سايز ١٧ در تخمدان چپ بود ،اولش خيلي ناراحت شدم چون فكر كردم سايزش كوچيكه و فايده نداره ولي اعظم جون گفت: اتفاقا سایز کوچیک تر بهتر تا تخمک بزرگ(اينو برا اين گفتم كه اگه كسي فوليش تو اين سايز بود ناراحت نشه چون خودم ماه قبل به خاطر اينكه اين سايز بود فكر كردم خوب نيست و اقدام
نكردم )
خلاصه سايز اندومتر هم ١٢/٧بود و گرفت ،ميگن بالاي ١٢نميگيره (ولي خوب من اون موقع از اين موضوع اطلاع نداشتم تا به خودمم استرس بدم )پس اگه بخواد بگيره ميگيره الكي به خودتون استرس وارد نكنيد

🌛🌚
شب ساعت يك يا دو بود اقدام كرديم...اون روز و روز قبل خيلي زياد انجير و برگ زردالو خوردم به خاطر قليايي شدن......همسرم صبح دوش گرفته بود ديگه شب نزاشتم دوش بگيره و از كمپرس يخ 🧊🧊استفاده كرد (يه ربع شد شايدم بيشتر )...اتاق هم كاملا خنك بود
قهوه نداشتم كه بهش بدم ...رايطه رو هم زود تموم كرديم كه خسته نشه .....اول خودم به ارگاسم رسیدم .....زيرم بالش گذاشتم و بعدش ١٨٠درجه چرخيدم ويه ساعت پاهم به ديوار بود ...وبعد تا صبح به پهلوي چپ خوابيدم...جوش شيرينم استفاده نكردم...مدت تخليه نشدن هم ٧روز...مدل هم سجدي اي و عميق و چند دقيقه در اون حالت بودن...
فرداش يعني ١٢ساعت بعد كه كيت زدم كمرنگتر شده بود و اقدام دوم رفتم(البته زياد نتونستم بخوابم  )...ناهارم ماهي گذاشتم كه همسر بخوره،نيومد و خودم خوردمش...شامم يادم نيست چي خوردم...
دلیل بارداری هم که اول و آخر خواست خدای مهربون 🙏🏻و بعد اینکه اصلا فکر نمیکردم ماه اول بارداربشم و هیچ امیدی نداشتم (فکر میکردم مثله دخترم شاید ماه سوم بگیره )
بازم سوالي بود بپرسيد ديگه خودم چيزي يادم نمياد

نه عزیز دلم هیچ مشکلی نیست نوش جونت زیتون مشکلی نیست فقط گرمی کم بخور همین چایی هم کمرنگ بخور گردو و ...

اوکی حتما اینها رو میخورم 😍نی نی خوجل بشه 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

نوری جان چرا بتارو تکرار کنی بتای به این قشنگی 

نمیدونم روژا دکتر گفت تکرار کن که طبق اون وقت سونو رو تعیین کنم .

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

وای خداااا چقد این رژیما و کارا سختن!!!! چجوری اینهمه کارو باهم میکنید.من واقعا ی چیز محاله برام این همه دستوراتو انجام بدم.ایول بابا شما خیلی خوبین😀

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
بچه ها من پریودام نامنظمه چن ماه واسه تنظیم دارو خوردم یکساله اقدامم خسته شدم.13 15 اقدام داشتم بنظر ...

اقدامات کمه ۱۳ و ۱۵ کیت نمیزنی

سلام ببخشيد براي پسر شدن ني ني اصلا نبايد لبنيات خورد؟؟؟در خد يكي دو قاشق ماست مثلا؟؟؟؟

خانم دکتر تایپیک مامان مهرسا میگفت که تا تخمک گزاری رعایت کنید نخورید بعدش اشکال نداره چون بدن نیاز داره

شبنم خدا خفه ات نکنه با این ادبیاتت 😂😂😂

خب اعظم گفت خنگ میشه😁

میگما من شام میخورم یا ناهار معدم سفت میشه.خطری نباشه؟دکار بهم دارو داد واسه معده بگیرم بخورم؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙