2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059234 بازدید | 355303 پست
خیلیا اینجا مدیکور زدن درست بوده جون هنوزبه موعدت مونده کمرنگ انشالله بتا بالا میره وپررنگتر میشه

خدا کنه واقعا اینطور باشه ۴ ساله منتظر دومیم دیگ میخواستم ivf کنم ،میگم چ مارکی بگیرم غیر مدیکور،ک فردا باز امتحان کنم ی مارک خوب معرفی میکنی؟؟؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خدا کنه واقعا اینطور باشه ۴ ساله منتظر دومیم دیگ میخواستم ivf کنم ،میگم چ مارکی بگیرم غیر مدیکور،ک ف ...

مارک رودز بگیر عالیه.مدیکور ایرانیه ولی خ مواقع درست جواب داده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزدلم خوبی فاطمه جووون. دخترم الان ده روزش لیانا خانم

ای جووونم مبارکاباش😍😍😍😍😍😍😍😍😍آخرشم هانانذاشتی😂😂😂😂😂😂😂😂

عکس فسقلی روبذارببینم😍😍😍😍😍😍😍😍😍

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام خانما خوب هستین؟

راستش من الان چندسااااله ک فقط خواننده ی خاموش بودم وفقط ازمطالب استفاده میکردم.

الانم چندماهه ک میخوام اقدام ب بارداری کنم ک اتفاقی به تاپیک شما برخوردم.ماشالا حجم پیاما خیلی بالاس،خیلی کمشو تونستم بخونم ولی راستش هیچی ازشون سردرنیاوردم😂

منم خیلی دلم میخواد بچه اولم،ب امید خدا اول صحیح وسالم باشه بعد اگه خدا خودش صلاح دونست و کمکم کرد پسر بشه...

ممنونتون میشم اگه کمکم کنید ک اول کار باید چکارهایی انجام بدم...

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 

من فقط واسه اینکه سؤالامو ازتون بپرسم مجبور شدم عضو بشم.آخه هیچی از تخمک گذاری و کیت و سیکل و اینجور چیزا سردر نمیارم😕

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 

فاطمه خانم من پستارو میخوندم متوجه شدم شما واسه بقیه ختم برمیدارید.اگه مشکلی واستون نداره میشه واسه من ختم بردارید خیلی مشکل دارم.

راستی چجوری شمارو ریپلای کنم؟؟؟

فاطمه خانم اونجا خیلی رژیم بود،کدومش میشه؟؟؟؟

خدا کنه واقعا اینطور باشه ۴ ساله منتظر دومیم دیگ میخواستم ivf کنم ،میگم چ مارکی بگیرم غیر مدیکور،ک ف ...

والا منم همون مدیکور رامیزنم ولی عیچ وقت مثبت کاذب نشده یعنی سفید سفید بوده والکی مثبت نشده 

شاید بقیه دوستام بدون چه مارکی خوبه

فاطمه خانم من پستارو میخوندم متوجه شدم شما واسه بقیه ختم برمیدارید.اگه مشکلی واستون نداره میشه واسه ...

سلام عزیزم. یه گزنه فلش کج زیر هر پست هست اگه اونو بزنی میتونی هر پیامی که خواستی رو ریپلای کنی

فاطمه خانم اونجا خیلی رژیم بود،کدومش میشه؟؟؟؟

عزیزم فلش کنار قلب پایین پست روبزنی میتونی ریپلای کنی..چشم اسمتونومیذارم براختم ....رژیم من از سایتا ونی نی پلاس پیداکردم نوشتم خودت یه جمع بندی بکن با رژیمایی ک بچه هانوشستن..اغلب برا جنسیت اول لطف خدا بعدجدول و بعداسپرم خوب و تخمکگذاری....حالاکیت باید  مدیکورباش جون دقیق تره...نظرمن اینه وقتی خط پایینی از خط بالایی پررنگ ترشد 12ساعت بعداولین  اقدام ودومی حدود24ساعت بعد یاوقتی کیتت هط پایینی کمرنگ تر ازبالایی شد..دقیقا عکس اقدام اول......عزیزم روپستایی ک ریپلای شده جواب میدم جون حجم پیامابالاس فداتشم....بچه ها زیاد نتیجه گرفتن تیکراشون آبیه سوالاتوازشون بمرس راهنماییت  میکنن عزیزم

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

عزیزم فلش کنار قلب پایین پست روبزنی میتونی ریپلای کنی..چشم اسمتونومیذارم براختم ....رژیم من از سایتا ...

آهان فاطمه جون اتفاقا نظرمنم همینه وتظر لوبیا هم همینطور

بروتاپیک لوبیا اطلاعات به روز راجع به اقدام یه نگاهی بکن 

7صفحه است ولی خیلی به درد میخوره.