2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059311 بازدید | 355309 پست
ن ازاد نشده...ولی از خط کنترل پر رنگ تره...ب زودی ازاد میشه شاید کمتر ۱۲ ساعت

پس فردا ساعت ۲یا۳ خوبه واسه اقدام؟

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
عزیزم کیت به مرحله اوج رسیده یعنی خط تست پررنگ تر از کنترل شده و به زودی ازاد میشه  اگه میخوای ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم من ۲۲ام موعدپریودیم این سومین ماه اقدامم بود چن روزی زیر شکمم افتزاه تیرمیکشه سینه هامم سمت چپ و راستمم از دیروز معدم ترش کرده و هرچی میخورم انگار هیچی نخوردم و اینکه امروز اندازه چن تا نقطه ریز لک صورتی دیدم تو ترشحاتم باتوجه ب تجربیاتتون میشه کمکم کنین؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله نون برنجی جون منم از چهل روزگی نبض احساس کردم 

سلام گلم مبارکه خیلی خوشحال شدم به جنسیت دلخواه رسیدی انشاءالله به سلامتي و دل خوش بدنيا بياري؛ميشه بگي چه نكاتي رو براي گرفتن نتيجه رعايت كردي؟؟هرچند اول و اخر فقط خداست ميدونم

بقيه دوستان هم خوشحال ميشم نظرشون رو بگند ...من از آذر ماه تو رژيمم و هرسري نشده اقدام كنم!!!همسم كه ميخوره اول ماه!!!واي خدا بخواد اين ماه يا بعدي اقدام ميكنم خسته شدم از رژيم ناخن هام دارند هي ميشكنند

سلام گلم مبارکه خیلی خوشحال شدم به جنسیت دلخواه رسیدی انشاءالله به سلامتي و دل خوش بدنيا بياري؛ميشه ...

سلام مرسی اردیبهشت جون ممنونم ازت امیدوارم قسمت شما هم بشه و ب خواسته دلتون برسید

بله اول و آخر فقط خواست خداست ولی  در پاسخ یکی از دوستان عکسی رو ارسال میکنم ک تو اون رژیمم رو نوشتم تگتون میکنم 

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام گلم مبارکه خیلی خوشحال شدم به جنسیت دلخواه رسیدی انشاءالله به سلامتي و دل خوش بدنيا بياري؛ميشه ...

رژیم#  

@372rasam   عزیزم اینم عکسی ک گفتم

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ممنونم نسرین جون برام دعا کن. طبق اخرین پریودی ۷ هفته هستم. ۸هفته تموم شه میریم سونو

به سلامتی ان شاءالله

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

سلام خوبی اتفاقا به فکرت بودم

شما همونی هستی که قرار بود بری پیش مینا قدیری؟؟

رفتی ؟؟نتیجه چی شد؟؟

رژیم#   @372rasam     عزیزم اینم عکسی ک گفتم

این رژیم کیه دریا؟؟چقد شبیه چیزایی ک من همیشه میگم..خوبه دیگه هر کی گفت رژیم همین کامل بهش بدین سخت هر بار توضیح دادنش 😁

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
چن دیقه ای میگیره ول میکنه؟؟زایمان چ ربطی ب  جمعه شنبه داره

سلام .برا زایمان نگفتم برا معاینه اخه دردزایمان نگرفتمه که برا اون ترشحات نگران بودم زنگ زدم ماما گفت چیزی نیست

سلام .برا زایمان نگفتم برا معاینه اخه دردزایمان نگرفتمه که برا اون ترشحات نگران بودم زنگ زدم ماما گف ...

معاینه م میکنن عزیزم ....خوخداروشکر..ماماهمراه میخای بگیری؟؟

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

مرتب کیت بزن رو ب کمرنگی رفت اقدام برو

اینم کیت الان هنوز پررنگه

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️