2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059292 بازدید | 355309 پست
عزیزم شما بارداری ؟

ن.گلم.من سقط داشتم....ولی بخام.اقدام.کنم طبق حدول میرم اقدام ...اون ماههایی ک برات زدم بهترین تایمه ازدست ندی و ریسک.نکنی

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله استفاده کردم ولی قبل تخمو گذاریو روز تخمک گذاری اقداممو رفتم  جنسیت نینی من هنوز مشخ ...

عزیزم میتونی بهم کمک کنی بهت توضیح میدم اگ میتونی کمکم کن گیج شدم دیگ خیلی کلافه ام من ۱۶بهمن پریود شدم و ماه اول بود میخواستم اقدام کنم موندم۱۱روز گذشت روز ۱۱کیت زدم ک روز ۱۳مثبت شد روز ۱۶کمرنگ شد خط دوم اون ماه ک ماه اول بود اقدام کردم اسفند با ۴روز تاخیر ۱۹اسفند پریود شدم دوباره موندم پریودی گذشت ۱۳.۱۴.۱۵اقدام کردم مجددبا ۴روز تاخیر ۲۲فروردین پریود شدم الان از روز ۹کیت گذاشتم اینم عکس کیت هایی ک تاالان ک ۱۳ام گذاشتم نظرت چیه میتونی کمکم کنی 

ن.گلم.من سقط داشتم....ولی بخام.اقدام.کنم طبق حدول میرم اقدام ...اون ماههایی ک برات زدم بهترین تایمه ...

خودمم نمیدونم والا کلافه شدم میخوام گریه کنم شوهرمم همینطور جفتمون کلافه ایم من تموم کارای مربوط ب تعیین جنسیت انجام میدم بعد اینکه دکترمم فقط کیتو قبول داره ولی باز حیرونم 😭وای خدا 

خودمم نمیدونم والا کلافه شدم میخوام گریه کنم شوهرمم همینطور جفتمون کلافه ایم من تموم کارای مربوط ب ت ...

بزن رژیم#  

چیزای خوبی اونجاهست.....خوراس میگ باتوحه ب کیت میتونی بفهمی کی آزادمیش.. بازم میگم.جنسیت مهمه ریسک.نکن

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام عزیزای دل خوب هستید؟خانم ها راهنماییم کنید من رفتم این ویتامین هارو گرفتم ببینید خوب هستن یا بب ...

سلام فدات بشم اره همش عالیه ما از همش استفاده کردیم خرنوبتم درسته عزیزم خودشه.....منتها خرنوبو من اسیاب میکردم با کلی دارو گیاهیه دیگه و میدادم شوهرم با عسل میخورد طرز استفاده دیگشو بلد نیستم متاسفانه...‌فاطمه بلده ازش بپرس...

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............