2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059292 بازدید | 355309 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما من تازه اومدم به جمعتون میشه منو راهنمایی کنید؟از اردیبهشت ميخام رژیم رو شروع کنم تخمک گ ...

خوش اومدی 

چرا نمیتونی گوشت شترمرغ که عالیه 

اصلا مزه خیلی متفاوتی نداره که نتونی بخوری 

برنج هم ماهی یک کفگیر زعفرونیشو بخور 

من برا شوهرم که برنج میپزم ته دیگ نون میزارم برا خودم 

خورشتم رو میریزم روش میخورم 

بالاخره تلاش کنیم خدا هم کمکمون کنه بهمون پسرای سالم بده ان شالله 

دکتر دیگه چیا بهتون گفته ؟ 

پس حالا حالاها وقت داری عزیزم. من 13 ماهه اقدامم هنوز با انرژی ام. از زمانی که اقدام میکنی معمولا بد ...

ای بابا ان شالله که هرچه زودتر باردار بشی عزیزم 

شماهم برا جنسیت یا فرقی نمیکنه براتون ؟ 

ای بابا ان شالله که هرچه زودتر باردار بشی عزیزم  شماهم برا جنسیت یا فرقی نمیکنه براتون ؟

من برام فرقی نداره هرچند که همیشه تو تصوراتم ناخوداگاه پسربچه میاد. تا الان بارداری برام اتفاق نیوفتاده. دو سه ماهی هم هست که اسپرم همسرم به مشکل خورده و داره دارو مصرف میکنه

من برام فرقی نداره هرچند که همیشه تو تصوراتم ناخوداگاه پیربچه میاد. تا الان بارداری برام اتفاق نیوفت ...

پس شانس بارداری شما خیلی بالاست 

ان شالله هرچه زودتر یه نینی خوشگل میاد تودلت 

پ انشاءالله خیره فداتشم🙏🙏

فاطمه جون داشتم تو گوگل سرچ میکردم اخرای سیکل امکان بارداری هس ی تاپیکی دیدم خانومه تاپیک زده دوروز قبل موعدم چون گفتم تخمکی درکار نیس رابطه محافظت نشده داشتم الان یروز تاخیر دارم .. تاپیکای بعدشم دیدم حامله شده بود همون ماه.. مگه میشه😓

ب خودم امیدوار شدم🤓

نه عریزم نگران نباش میگه حداکثر 5 روز از ت که 6روز شده بعدم اسپرم تازه وقوی رسیده  کاش اون دوس ...

کاش بیاد حالا توکل بخدا چی بشه همون که درد داشتم ببخشید رفتم سرویس ترشحاتم کمتر شده بود ولی ابکی و روشن اصلا غلظت نداشت بعدشم کشش در حد نیم سانت هم نمیشد باور میکنی اندازه این یه سال ترشحات داشتم این ماه استرس دارم با اینکه همه چی مهیا بود نشه دوباره روز از نو😔😔😔😔😔

بله عزیزم رژیم من خیلی سخت و عجیب بود حذف لبنیات و ترشیجات و آجیل و بعضی میوه ها بیشتر هر روز ۵۰ گرم ...

عزیز چرا چایی رو حذف کرده دکترت 

یعنی همراه دارچین نمیشه استفاده کرد ؟؟ 

پس منم حذف کنم چای سیاه رو 

بجاش چی استفاده کنم ؟؟ چای سبز بخورم ؟