2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059299 بازدید | 355309 پست
سلام عزیز دلم خودت خوبی . من هشت روز بعد آمپولا بیبی زدم منفی  شد دو روزم نگه داشتم هیچی فقط هم ...

نسرین جون تروخدا یا برو آزیا بی بی دیکه بزن بخدا مدام توفکرتم بزن خیالمون راحت شه

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
چخبر عشقم؟بالاخره کیتت رنگ گرفت ؟

فعلا نزدم عزیزم.گفتم غروب بزنم ببینم چی میشه.ولی هنوز ترشحات دارم.دعا کن رنگ بگیره امروز انشاالله فردا صبح برم اقدام.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب دل خوشی دارن فاطمه جان فقط بسپر بخدا  عزیزم خدا نگهدار بچه هامون باشه الهی آمین🙏

واقعا میبینی توروخدا😐الهی آمین الهی آمین🙏🙏🙏

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

امروز بعد ۱۷ روز از آمپولا بیبی زدم منفی شد بعد چند ساعتم هاله ننداخت دیگه 😔

من فک کنم دوحالت داره یالوله ت بسته س....یا اینک بیبی روت جواب نمیده عزیزم

ی پرستار توی یکی از بیمارستان ها  تهران گفت قبلا بچها رو درگیر نمیکرد فقط باعث میشد انتقا ...

همون دیگ نمدونم چ فکری باخودسون میک

اسمشم ننوشتم ها مسنویسه ک ر و ن ا کلمه غیرمجاز😐

جدا حتی دانشگاه ما تعطیل شد تا اخر هفته کلاسا کنسل شدن خیلی این بیماری شایع شده خیلی بیشتر از اونی ک ...

حالا بنویس ک ر و ن ا..مینویسه غیرمجاز..اینوکحای دلم بذارم من😐😐

رژیم#  

💐🌿🌺🍃💐🌿🌺🍃💐🌿

#چطور_پسر_دار_شویم؟

سالها پیش برای این که به بچه ای با جنسیت مورد علاقه تان برسید باید تنها آرزو و دعا می کردید اما امروزه راهها و اصولی همه جانبه برای این مسئله یافت و جمع آوری شده است که در اینجا با آنها آشنا می شوید.

1-زمان آزاد شدن تخمک ها را بشناسید:
با مشورت پزشک و یا مطالعه با توجه به سیستم بدنی تان این را خواهید فهمید.

2-در زمان آزاد شدن تخمکها نزدیکی داشته باشید
زمانی که تخمدان های خانم ها حاوی مقدار بالایی تخمک است قدرت بیشتری برای جذب اسپرم پسر دارد و بارداری این زمان نتیجه ای پسرانه خواهد داشت.

3-پسرانه غذا بخورید:

این یک واقعیت است که تغذیه مردان طیف خواصی از برنامه غذایی را در بر دارد که بیشتر شامل گوشت قرمز, غذاهای نمک دار و گاهی پر نمک و نوشابه را در بردارد و این مواد غذایی به دلیل اسید بالا تغییراتی در بدن به وجود می آورند و در راه بارداری یک نوزاد پسر کمک کننده هستند.علاوه بر اینها مواد غذایی که PH موجود در رحم شما را تنظیم برای پسر دار شدن می کند اینها هستند:زیتون- قارچ- تره فرنگی- شاه توت- انجیر- آب میوه و سبزی- ذرت- نخود سبز- نوشابه ها و مائ الشعیر- قهوه و چای- مایونز و...
✔️ از عواملي كه در تعيين جنسيت دخالت دارد اگر زوجين در روز غسل جماع كنند احتمال پسر شدن بالاتر است و اگر در روز دوم جماع كنند دختر و روز سوم پسر و روز چهارم دختر و روز پنجم پسر تا دوازده روز در روزهاي فرد احتمال تشكيل جنس مذكر بيشتر ميباشد.
✔️ نزديكي در روز غسل تا هشتمين روز پسر ميشود.
✔️ مدتي جماع را ترك كنند ولی به طور کلی نباید از جماع دوری نمایند چون در آن صورت مني فاسد ميشود.
✔️ مرد هنگام اراده نزديكي به سمت راست زن برود و زن مايل به پهلوي راست باشد كه نزول مني به جانب راست رحم صورت گيرد.
✔️ هنگام نزديكي زن مايل به پهلوي راست باشد كه نزول مني به جانب راست رحم رود.
✔️ پيش از جماع نشاط و خوشدلي كنند.
✔️ مرد خود را نگه دارد تا شهوت صادق در او پديد آيد و پيش از آنكه آب او بسوزد نزديكي نمايد.
✔️ پس از جماع مرد جدا نشود تا حركت فم رحم ساكن گردد، زن ب ا س ن را بلند كند كه پشت در شيب افتد و هنگام انزال زن را به خود كشيده مدتي نگاه دارد و بعد دور شود و زن رانها را بر هم نهاده ساعتي بخوابد.
✔️ در فصل بهار مناسب مزاج روح است مقوي قوا باعث برخاستن و تقويت و برانگیخته شدن است و باعث حمل حيوانات ميگردد. تمايل طبيعت به تشكيل جنين مذكر بيشتر است.
✔️ در زمستان به دليل غلبه سردی بر بدن و کاهش حركات تحلیل برنده وایجادکننده حرارت و يبوست توليد امراض بلغميه بيشتر بوده پس احتمال دختر شدن افزايش مييابد.
✔️ در خوشحالي، بهجت و طيب نفس بكوشند.
✔️ تخيل زن و مرد در حين مقاربت تاثیر تمام دارد.
✔️ نگاه كردن به عكس کودک پسر در هنگام جماع كه خلقت، هيئت مناسب دارد، و فكر كردن به مردان قوي مي تواند موجب ذكور شدن جنين گردد.
✔️ مرد و زن هر دو آب را اندك اندك بنوشند.
✔️ نوشيدن آب سرد باعث سردی مني و ضعف جنين است.
✔️ خوردن غذاهاي گرم و خشک مانند تره، پياز، نخود، دارچيني، فلفل،زیره، كوفته، قليه نرگسي، زرده تخم¬مرغ عسلی، گوشت بره، برنج با شير، حلوا با شكر.

✔️ مرباي زنجبيل، شقاقل.
✔️ گوشت بره، ميش، آهو، گنجشك، بلدرچين، سار
✔️ ماهي شور دريايي همراه ادويه هاي خردل، كرفس، نعنا، فلفل
✔️ گوشتهاي سرخ كرده
✔️ حلیم هایی از گندم، برنج، لوبيا به خصوص لوبياي سرخ و نخود سياه كه همراه حلیم ها دارچين و فلفل خورده شود.
✔️ عنا، پياز، تره، سير تازه و خشك
✔️ پسته، مويز سرخ، گندم و نخود چرب شده تفت داده
✔️ انجير، انگور شيرين
✔️ روغن كنجد، روغن بادام، روغن تازه.
✔️ چيزهاي شيرين مثل شیره خرما
✔️ مصرف ادويه هاي گرم كننده مانند.
✔️ مرزنجوش، زعفران ، مصطكي، بذر كرفس، رازيانه، انيسون، بذر انجره، پیاز سرخ شده،
✔️ زیره، هل، دارچيني، دارفلفل همراه با آب عسل
✔️ ماليدن روغنهاي گرم به زیر شکم، مثانه، كليهها، مذاكير در مردها و در زنها در رحم استعمال شود.
✔️ اجتناب از كافور
✔️ دوري از پر خوری، ترشيها، مستي، آب سرد
✔️ دوري از عدس، كشك، باقلي، سماق، انار ميخوش و ترش
⛔️پرهیز از:
✖️ هر غذا و ميوه هاي ترش
✖️ غذاهاي سرد و تر
✖️ نوشیدنی های خنک
✖️ آغوز، پنیرها
✖️ خيار، گشنيز خشك و تر ،كاهو، كدو
✖️ زن در دوران قاعدگی از روز اول تا سوم روزی یک قاشق غذا خوری تخم هویج را در یک استکان آب دم نموده بنوشد.
✖️ یک قاشق مربا خوری تخم کاسنی را همراه یک تکه 2 سانتیمتری از ریشه کاسنی را در یک لیوان آب جوش دم کرده و از روز طهارت تا هجدهمین روز، روزی یک لیوان میل نمایند.
✖️ زن و مرد هر روز روزی سه عدد خرما بخورند

⛔️ از مواد زیر استفاده نکنند:
✖️لبنیات، سبزیجات ،

سلام عزیز دلم خودت خوبی . من هشت روز بعد آمپولا بیبی زدم منفی  شد دو روزم نگه داشتم هیچی فقط هم ...

بارداری عزیزم

ان شالله که مثبته واقعیه...

خبرشو بده بهم...میدونی که چقدر برات منتظر بودم

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
انگار هاله داره عزیزم امروز چند سیکلی؟ مارک بیبیت چیه؟

14 روز از تخمک گذاری گذشته
مارکش وندفو هست
اینقدر درگیر بودم رفتم آزمایش تیتر بتا دادم
گفته ساعت 5 آماده میشه

خدای خوبم سپاس
فعلا نزدم عزیزم.گفتم غروب بزنم ببینم چی میشه.ولی هنوز ترشحات دارم.دعا کن رنگ بگیره امروز انشاالله فر ...

چون هنوز ترشحات داری پس امیدوار باش زمانت از دست نرفته کیتت رنگ هم میگیره ب ترشحات دقت کن

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
دورازجون بیشعوووورن

آره واقعاً 😒

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
@daryaa61     سلام همین الان پیام اومد مدارس تعطیله تا آخرهفته...خودشونوکشتن..بچه م امرو ...

خداروشکر ک تعطیل شد عیبی ندارد مراقبش باش انشاالله طوری نمیشه میگن راه پیشگیری از ک رونا فقط خوردن گرمیجاته عسل و ادویه فراوان مث فلفل سیاه در غذا ، آویشن ،میخک ، سیر، ...چون طبع ویروس ک ر و نا سرده بنابراین طاقت گرمیو نداره و زود ازبین می‌ره الان پیامشو می‌زارم