2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059299 بازدید | 355309 پست

رژیم#  

عرق فراسیون پاک کننده رحم و تخمدان از کیست و عفونت می باشد، فراسیون گیاهی از خانواده نعناییان است که کمی تلخ‏ مزه است.
نام های دیگر فراسیون:

افنان سر، شنار، فراسیون ابیض، گندنای کوهی، صوف‌الارض، علقما، فراسیم، شویر، حشیشه الکلب و شافار می‌باشد.

در مورد گیاه فراسیون:
گیاهی است علفی، پر برگ، پوشیده از کرکهای پنبه ای به رنگ خاکستری که ارتفاع آن به ۳۰ تا ۸۰ سانتی متر می رسد. قسمت مورد استفاده این گیاه برگ و سرشاخه های گلدار آن است که بوی قوی و نسبتا مطبوع دارند ولی پس از خشک شدن فاقد بو می شوند. طعم آنها تند و تلخ است. کلیه قسمت های گیاه و همچنین شیره تازه آن به مصارف درمانی میرسند
موز: موز حاوی ویتامین B1، ویتامین A و ویتامین C است. همچنین موز حاوی آنزیمی به نام برومولین است که موجب تعدیل هورمون های جنسی مردانه می شود.

شکلات تیره: شکلات تیره دارای آرژنین هیدروکلراید است و شمار اسپرم ها و میزان مایع منی را دو برابر می کند.

سیر: سیر ماده غذایی مفیدی است که جریان خون را سرعت می بخشد. بهبود جریان خون قدرت و توان اسپرم ها را بالا می برد. همچنین موادی مانند سلنیوم و ویتامین B6 مانع آسیب به اسپرم شده و سطح هورمونی را متعادل می کند

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

رژیم#  

فرمول خرنوب
افزایش دهنده تعداد و کیفیت اسپرم متحرک و علیه ناتوانی جنسی در مردان

در نیم لیتر آب در حال جوشیدن، 6 الی 7 عدد خرنوب را شکسته و خرد کرده و بریزید در شعله ملایم و ظرف در بسته، 3 دقیقه بجوشانید. بعد از اتمام مدت جوشیدن زیر اجاق را خاموش نمائید و 20 دقیقه استراحت دهید.

بعد از اتمام زمان استراحت با قاشق قطعات خرنوب را از آن خارج نمائید. بعد از خنک شدن نصف آن را صبح با شکم گرسنه و نصف دیگر آن را شب، هنگام رفتن به رختخواب بنوشید.

این طرز استفاده را به مدت یک هفته هر روز اجرا نمائید. بعد از گذشت هفتة اول به مدت سه ماه هر شب هنگام رفتن به رختخواب یک لیوان بنوشید. در ماه‌های بعد گهگاهی بکار ببرید.

برای رسیدن به نتیجه مطلوب رعایت مقادیر و زمان مصرف ضروری میباشد.

خرنوب گیاه فوق العاده موثر برای افزایش تعداد و تحرک اسپرم

خرنوب گیاهیه برای آقایونی که تعداد اسپرمشون کمه و یا اسپرم کم تحرک دارند و همچنین درمان زود انزالی معرفی کرده ده‌ها نفر رو دیدم که تشکر کردند و گفتند که با همین روش نتیجه گرفتن
‍ ویتامین E باعث تقویت اسپرم و تخمک میشود. اسپرم های دارای قدرت باروری بالا، حاوی مقدار زیادی ویتامین E هستند

#منابع_خوب_ویتامین_E

♦️بادام
♦️فندق
♦️تخم آفتابگردان
♦️روغن زیتون
♦️جوانه گندم
♦️سیب زمینی شیرین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رژیم#  

تعیین جنسیت پسر:
دستورات رژیم غذایی مادر :

1- مصرف مواد پروتئینی :

گوشت شتر،دل وجگروزبان گوسفند، گوشت گوسفند ، مرغ بلدرچین ، ماهی ، میگو، خاویار،همبرگر،زرده تخم مرغ رسمی، تخم بلدرچین ، گوشت بوقلمون، از حبوبات فقط (نخود – لوبیا- باقلا) پیازخام همراه غذا همیشه

2-مصرف ادویه جات :

(فلفل سیاه – زعفران – دارچین – جوزهندی- هل سبز- زنجبیل) داخل غذا

3 –مصرف سبزیجات:

- مصرف سبزیجات تازه( تره –شاهی – مرزه- ترب- تربچه- پیازچه)- کرفس –کنگر –کاهو- سیر –موسیر خشک – پیاز خام- گوجه فرنگی بصورت(رب یاپودر)ذرت پخته یا بو داده با نک فراوان یا کنسرو ذرت- سیب زمینی آبپزیا سرخ شده

4- مصرف غذاهای شور ونمکی ازقبیل :

زیتون شور- خیارشور- چیپس(نمکی- فلفلی) کراکر نمکی- (ماهی دودی ) –تخمه آفتابگردان شور- نخود شور- چوب شور- بادام زمینی نمکی-

5- مصرف میوه ها:

انار ، انبه، توت فرنگی ، گوجه سبز ، انگور ، خرمالو، کشمش ویا شیره انگور، انجیر خشک –موز – خرما وشیره خرما-

توجه: روزی دو عدد خرما بعد از نهار و2عددخرما بعداز شام میل کنید.

عسل – نارگیل وشیره نارگیل – آب هویج- - زردآلو (کمپوت یا کشته) –زرشک – لیموترش-لیموشیرین – گریف فروت –نارنگی – پرتغال -کیوی –خرمالو-( آب سیب یا کشته سیب) –آلبالو خشکه –آلو بخارا – به- خربوزه- گلابی(کم) هویج وهندوانه

6- خانم ها هرروز نصف لیوان عرق کاسنی یا جوشانده ریشه کاسنی همراه نبات یا عسل میل کنند.در طول سه ماه

7-روزی 2 عدد فلفل سیاه نکوبیده داخل خرما گذاشته میل کنند

با عرض سلام اگه میشه لطفا این پیامرو بزارین تو گروهتون

اگر کسی رو میشناسین که به مرضی دچارمیباشدودرتامین هزینه دارویی خود مشکل داردلطف کنید ایشان را به همراه مدارک پزشکی و فاکتور خرید دارو به

من معرفی کنید۰

09102656575

دکتر مهدی سلیمان زاده

09131532968

دکتر عبدالله احتشام

09122313829

دکتر شریفی

09123042364

دکتر امير بهاري

پوروفسوربهروزعلی پور

09136605168

لطفا بامن تماس بگیرید

دکتر مجید پورمند

09102656575

لطفا این پیام را در گروههای دیگر هم نشر دهید شاید همین الان کسی به خاطر مضیقه مالی با مرگ دست وپنجه نرم میکند.

دوستان عزیز بیمارستان تریتا واقع در تهران بزرگراه همت نرسیده به ازادگان دست راست روبروی دریاچه چیتگر یکی از پرفسورهای معروف دنیا جهت ویزیت بیماران سرطانی به صورت رایگان خدمات ارایه میدهند در صورتی که بیمار سرطانی میشناسید ممنون میشوم اطلاع رسانی کنید

پروفسورفیروزان

تلفن بيمارستان ٤٧٢٤١٠٠٠

ده دقیقه بزارین تو پستاتون شاید مشکل یه بنده خدایی حل شد.....این یه متن انسان دوستانه هست هر جا می تونید پخش کنید.

نشر دهید ثواب بسیار دارد

با عرض سلام اگه میشه لطفا این پیامرو بزارین تو گروهتون

اگر کسی رو میشناسین که به مرضی دچارمیباشدودرتامین هزینه دارویی خود مشکل داردلطف کنید ایشان را به همراه مدارک پزشکی و فاکتور خرید دارو به

من معرفی کنید۰

09102656575

دکتر مهدی سلیمان زاده

09131532968

دکتر عبدالله احتشام

09122313829

دکتر شریفی

09123042364

دکتر امير بهاري

پوروفسوربهروزعلی پور

09136605168

لطفا بامن تماس بگیرید

دکتر مجید پورمند

09102656575

لطفا این پیام را در گروههای دیگر هم نشر دهید شاید همین الان کسی به خاطر مضیقه مالی با مرگ دست وپنجه نرم میکند.

دوستان عزیز بیمارستان تریتا واقع در تهران بزرگراه همت نرسیده به ازادگان دست راست روبروی دریاچه چیتگر یکی از پرفسورهای معروف دنیا جهت ویزیت بیماران سرطانی به صورت رایگان خدمات ارایه میدهند در صورتی که بیمار سرطانی میشناسید ممنون میشوم اطلاع رسانی کنید

پروفسورفیروزان

تلفن بيمارستان ٤٧٢٤١٠٠٠

ده دقیقه بزارین تو پستاتون شاید مشکل یه بنده خدایی حل شد.....این یه متن انسان دوستانه هست هر جا می تونید پخش کنید.

نشر دهید ثواب بسیار دارد

🌹@hakim_khaneh🌹

🍇۰۹۱۲۷۴۳۲۱۱۶🍇۴۴۳۸۳۳۷۹🍇

با عرض سلام اگه میشه لطفا این پیامرو بزارین تو گروهتون اگر کسی رو میشناسین که به مرضی دچارمیباشدودر ...

سلام لطفااینوبخونین حتمن و اگ.کسی رومیشناسین بانی خیربشین🙏

@مامان_ستایش1       عزیزم 17موعدت بود خبری ازخودت بده..انشاله ک بارداریتواعلام ...

سلام عزیزم ،والا ماه پیش با دو روز تاخیر پریود شدم واسه همین باید تا شنبه صبر کنم شاید اینماهم مثل ماه قبلی ۳۲ روزه بشه،😔

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
هاش سي جي چيه؟ ببخشيد من اذلاعاتم كافي نيس در ابن موارد🙈

یه آمپوله کارش آزاد کردنه فولیکوله. هاش ام جی و سینال اف آمپولایی هستن که به رشد فولیکول کمک میکنن 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
یه آمپوله کارش آزاد کردنه فولیکوله. هاش ام جی و سینال اف آمپولایی هستن که به رشد فولیکول کمک میکنن&n ...

مرسي ميديا جان

بعد اونوقت دكترا در اكثر موارد اين امپول هاش سي جي رو ميدين؟

يا نه واسه همه نميدن؟

بعد دكتر ميزنه براشون؟

شبنم سعي كن چيزاي مقوي بخوري كم بخور و مداوم بخور زياد سعي نكن چيزاي چاق كننده بخوري من تو هفته تو ب ...

مننون ک گفتی

من۵۸کیلوم.دوسدارم بیشتر بخورم ک نینی تقویت بشه

حالا میخوام وعده های غذاییمو بیشتر کنم

فقط ی چیز من سینه هام یکم بزرگ شدن و درد میکنن

این تا اخر ۹ماه همین جوره؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مرسی جیگر جون. نی نی ام اومد اول یه سیر دعواش میکنم چرا اینجور انتظار کشم کرده     &n ...

وای چ ای نینی استیکرت قشنگه😍😍

فکر میکنی بعد دلت نمیاد دعواش کنی هی قربونش میری😍😍

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شبی من اصلا اشتهام کورشده دلم هیچی نمیخواد هیچییییی😞😞😞😞

مژی مثل من شدی.من زوری میخورم.البته میوه زیاد میخورم با مغزیجات.ولی واسه ناهارو شام زوری میخورم😐

وای سینه هامم یکم درد میکنه 😓

نه نرفتم شنبه میرم تو باهاش حرف زدی؟؟؟؟

دکتر ب من گفت طبیعیه ولی اگ زیاد شد شیاف بزن

میگما من درد ندارم طبیعیه؟؟

بچه ها زیرشکممم و پاهام خیلی درد دارن میترسممممنن😭😭😭

مژی استراحت کن هی راه نرو

چیزای سنگین برنداریا

مننون ک گفتی من۵۸کیلوم.دوسدارم بیشتر بخورم ک نینی تقویت بشه حالا میخوام وعده های غذاییمو بیشتر کنم ...

اره عزيزم سينه بزرگ ميشه رنگ نوكش تغيير ميكنه و اينكه ني ني ماه نهم بيشتر وزن ميگيره الان فقط اجزاي بدنش تشكيل ميشه اجيل زياد بخور مخصوصا مويز فوق العاده رو هوش بچه تاثير ميزاره

♥️