2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059382 بازدید | 355309 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۲۳ بهمن احتمالا. چون اینماه دوفاستون خوردم نهایت باید تا ۱۰ روز بعدش پری بشم البته اگر باردار نب ...

پس مثل هميم تقريبا منم از ٤شنبه تا جمعه منتظر پري هستم

ببينيم چي ميشه

رژیم#  

فرمول پسر دار شدن خانم هایی که پسر میخواهن باید سه ماه قبل رژیم خود را رعایت کنن ویتامین ث رایک ماه قبل بارداری شروع به خوردن کنید میوه هایی که رحم را واسه پسر دار شدن اماده میکنن عسل و خرما و انجیر خشک هستن زیاد بخورید @pesardarshodannn
سعی کنید اب انگور سیاه و اب توت فرنگی یا خود توت فرنگی یک ماه قبل بارداری هر روز مقداری بخورید اب هویج رحم را قلیایی میکند سعی کنید زیاد بخوریدمرغ بیشتر نخورید و گوشت گوسفند و میگو بیشتر مصرف کنیدیک ماه قبل بارداری یک نوک کاردجوش شیرین در اب حل کنید و بعد صبحانه میل کنیدوقبل نزدیکی جوش شیرین را با اب قاطی کنید و در سورنگ بریزید و رحم را با اب شستشو دهید یا توی وان بریزید و 15 دقیقه قبل امیزش درون اب بنشینید روز 6 پریود تخم مرغ خانگی خریده سفیده و نطفه ان را جدا کرده و زرده راحل کرده به سورنگ بکشید شب پاهایه خود رابالا زده و به رحم بزنیدپاهایه خود را نیم ساعت بالا نگه دارید تا جذب رحم شود بعد بخوابیدروز 7 پریود عسل اصل پیدا کنیدو شب به رحم بزنید و یادتان بماند در پسر نباید روز 7 تا روز تخمک گذاری امیزش شود اگر هم امیزش شد باید جلوگیری شود کیت تخمک گذاری خریده و با ان روز تخمک گذاری خود را پیدا کنید دو خط که شد برید امیزش کنید و اول خانم باید کامل ارضا شود بعد شوهر و ببخشید دور از ادب هست باید به عمق رحم اسپرم ریخته شود و لبنیات اصلا نخورید
سردیجات را کلا کنار بگذارید تا به امید خدا پسر دار شوید این تمام مطالب پسر دار شدن بود و رژیم شوهرتون هم خیلی مهمه باید اونم همراه شما روزی چند تا خرما بخوره سردیجات نخوره ویتامین ی یکماه قبل و ویتامین ث هم شوهرتان استفاده کنن فرمول خرنوب اسپرم رازیاد میکند یک ماه قبل تا روز تخمک گذاری انجام شود و سیگار نباید بکشن تا اسپرمشان کاملا قوی شود قبل امیزش نیم ساعت قبل قهوه بخورن و بیضه خود را با اب سرد قبل امیزش بشورن و زینگ پلاس روزی یک عدد بخورن تا قوی شود اسپرم شان سعی شود شب امیزش سیرابی واسه شام خورده شود و بعد از ظهر زعفران را با نبات دم کرده یک لیوان بخورن این تمام مطالب پسر دارشدن بود امیدوارم موفق که شدین واسه دکتر و من دعایی بکنید با تشکر از تمامه اعضایی گروه
@pesardarshodannn

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

ن من انگار ن انگار فقط وقتی می ایستم معدم یکم سفته همین اشتهامم مثل قبله.نمیدونم چرا اشتهام زباد ن ...

شبنم سعي كن چيزاي مقوي بخوري كم بخور و مداوم بخور زياد سعي نكن چيزاي چاق كننده بخوري من تو هفته تو بودم اشتهام زياد شده بود زياد ميخوردم رفتم تو هفته ٨-٩ يهو اشتهام كم شد تا سه ماه اول زياد ميل به غذا نداشتم بعد يهو اشتهام باز شد دوباره يه عالمه ميخوردم در حالي كه كارم اشتباه بود چون بچه از خون مادر تغذيه ميكنه و تو بايد چيزاي مقوي مثل مرغ و گوشت كبابي يا ابپز حبوبات اجيل ميوه جات و سبزيجات تازه مصرف كني فست فود برنج ماكاروني نمك و چيزاي از اين قبيل فقط باعث ميشه ادم خودش چاق بشه و ورم كنه من كه اينقدر خوش هيكل بودم تا شش ماه اصلا هيچكس نميفهميد باردارم خوردم تا از وزن ٦٥ رسيدم ٨٥ ماهاي اخر اين وزن با بچه و ورم واقعا اذيت كنندست الان كه خداروشكر وزنمو رسوندم به ٦٨ ولي تو اشتباه منو نكن همه چيزاي مقوي رو بخور اما به فكر چاقي نباش اين خارجيا ديدي فقط شكمشون مياد جلو خوش هيكلن بعد زايمانم عالين اصولي غذا ميخورن و تو بارداري از اول تا اخرش ورزش ميكنن 

پيامتو خوندم گفتم بهت بگم مواظب باشي عزيزم 😛

♥️