2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059374 بازدید | 355309 پست
خدا نکنه  باشه گرم نگه میدارم گرم هم نه داغ داغ فک کنم فولیو بسوزونم اینماه 😀😀

وای منم خ گرم نگه میداشتم.😅😅

دراز نشستم خ خوبه.اگ میتونی برو.منک قید فولیو میزدم ولی نمیرفتم😁

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تقریبا 6 ماه میشه که اقدامم ولی دکترم گفت اون ماه هایی که محرک و اینا خوردی رو حساب نکن چون 34 سال ...

نه عزیزم چرا نمیشی نگران نباش منم هفت ماه اقدامم خدا خودش حواس بهمون هست به وقتش میده ان شاالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@صباجوووونمم   خوبی عزیزم؟؟؟؟؟ میگم صبا امروز19سیکلم خوب گهگاهی دردی تو رحممم حس میکنم ممکنه ...

ترشحات زیاد شده ؟ترشح شیری ؟؟نشونه خوبیه عزیزم همچنان منتظریم😍😍

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
من خیلی میخورم هم بادوم هم کنجد، هم گردو 🙄 یعنی خوب نیست، بخاطر کلسیمشون آخه لبنیات که نمیخوریم

گردو نخور.اینا جزء ممنوعیاته.من بادام یکم میخورم ولی گردو رو محدود کردم

میگما توم ک همه چیزو میگی خ دوسداری

شکمو😀

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

واي خدا چقدر دوست داشته  حتما صدقه ميدادي بيرون

اره بخدا همه میگن صدقه باید بدی 

دادم یعنی خدا بهم رحم کرد نمیدونی وضعیتم چطور بود 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم بخاطر زیباترین معجزه ی زندگیم  دوست دارم خداجونم  .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم..❤🙏
وای زهرا خوبیی؟؟؟؟ چ جوری گاز گرفتت؟

ممنون الان بهترم 

ماله ابگرمکنمون بود اصلا خودمم نفهمیدم بخدا یهو بی حال شدم دست و پاهام بی حس فقط یادم میاد رفتم در خونه همسایه جفتیمون رو زدم دیگه اونا رسوندنم بیمارستان بعدش ب شوهرم زنگ زدن اومد 

خیلی بد بود 

ایشالا هیچکسی گرفتار نشه اینجوری 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم بخاطر زیباترین معجزه ی زندگیم  دوست دارم خداجونم  .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم..❤🙏
منم رژيم و خيلي رعايت نكردم  فقط روز تخمك گذاري اقدام داشتي ؟  انشالله اين ماه قسمتت ميش ...

همه مدله بوده 

ی بار

سه بار اقدام 😁😁😁

ولی نشده که بشه متاسفانه

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
مرسی عزیزم🌹انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

قربونت 😘

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
وای منم خ گرم نگه میداشتم.😅😅 دراز نشستم خ خوبه.اگ میتونی برو.منک قید فولیو میزدم ولی نمیرفتم😁

باشه درازنشستم میرم از فردا الان حالشو ندارم😀😁ولی ی ساعت میدووم من آخه😑

آره ترشحات شیری دارم🤩🤩🤩🤩

انشالله خبرای خوبی تو راهه مژگان جون😍😍