2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059437 بازدید | 355309 پست

بعضی ها میگن خطرناکه احتمال ترکیدن داره چی هست؟؟؟؟؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

من چون کلومیفن روم خیلی خوب جواب میداد بااااید باید سونو میرفتم ببینم چند تا فولیکول دارم و آمپول میزدم اشتباه کردم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام صبح همگی بخیر باشه 

گفتم اولین پیام رو من بذارم با خبر امیدوا کننده و‌خوب بلکه انشالله تا شب خبرهای خوب زیادی بشنویم 

من الان بیبی زدم همون لحظه متوجه هاله شدم و زیر پنج دقیقه هاله انداخت ولی برای این تایم از سیکلم رنگش کمه واقعا ،اما پررنگتر و واضح تر از دیروزیه 

انشالله امروز میرم ازمایش ،برام دعا کنید نا امید برنگردم 

من چون کلومیفن روم خیلی خوب جواب میداد بااااید باید سونو میرفتم ببینم چند تا فولیکول دارم و آمپول می ...

من به عنوان پیشکسوت کیست زنی با کلومیفن بهت اطمینان میم کیستهای نوع فولیکولار اصلا جای نگرانی نداره با پریود جذب میشن معمولا خیلی طول بکشه با دو پریود اما برا من با اولین پریود همیشه جذب شده به دومی نرسیده 

اینو دکترم گفت و منم چندین بار تجربه کردم 

یه ازمایش بده اصلا دیگه بیبی بهش اعتماد ندارم قاط زده 

سلام صبح همگی بخیر باشه  گفتم اولین پیام رو من بذارم با خبر امیدوا کننده و‌خوب بلکه انشالله تا ...

سلام و صبح بخیر

به به خوش خبر باشی خانمی.. خوشحال شدم برات..

ان شاءالله بارداری عالی رو پیش رو داشته باشی..خیییییلی مبارکهههههههه

به نظرت چرا اینطوریه؟؟؟البته این ازمایش سه روز از انزال گذشته بود و مال پارسال پنج‌روز؟؟؟حجمش ممکنه ...

بهترین زمان برای آزمایش اسپرم ۷۲ ساعت پس از آخرین انزال است.مشاهده شده که هر روز که از آخرین انزال بگذرد به حجم مایع منی طور تقریبی ۴/۰سی سی و به تعداد اسپرم ها ۱۰ میلیون اضافه می شود باید یاد آوری شود که نمونه گیری بعد از ۷ روز نیز مناسب نمی باشد چرا که بعد از این زمان اگر چه تعداداسپرم افزایش می یابد ولی کیفیت حرکت آن بطور قابل ملاحظه ای کاهش دارد.

عزیزم ببین این یه قسمت از یه مقاله در مورد انالیز ازمایش اسپرم هستش 

ولی واسه شما یه چیز عجیب برعکس شده یعنی با این که پارسال ۵روز از انزال گذشته ولی حجم و تحرک بیشتر بوده 

سلام و صبح بخیر به به خوش خبر باشی خانمی.. خوشحال شدم برات.. ان شاءالله بارداری عالی رو پیش رو داش ...

ممنون عزیزم انشالله که بخیر بگذره 

و تاپیک پر بشه از خبرای خوب

اروین جون رفتی؟؟؟؟؟؟

عزیزم الان تو ازمایش همسرتون هم زمان مایع شدن اسپرم هم حالتش بعد از مایع شدن یعنی اون کشدار بودنش غیر طبیعی هستش که همه جا نوشته علتش عفونت بعد جای تعجب اونجاست که من نگاه کردم دیدم wbc و ph که عفونت را نشون میده تو ازمایش همسرتون طبیعی هستش

اره یادمه تو تاپیک خونده بودم خدا برات نگهش داره

ممنونم عزیزم...قسمت خودت باشه ان شاءالله 🙏🙏🙏

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
روز چندم سیکل اقدام داشتی؟منم ۲۵ روزه ام

روزهای ۸،۱۰،۱۲ و ۱۴ سیکل

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿

Concentration  :

غلظت اسپرم های زنده در واحد حجم – میلی لیتر
% Motility  :

درصد اسپرم های متحرک
% Morphology  :

درصد اسپرم های دارای مورفولوژی نرمال
Functional Sperm Concentration = FSC  :

غلظت اسپرم های دارای مورفولوژی نرمال و حرکت پیشرونده گرید ۳ و ۴ معادل a , b در واحد حجم – میلی لیتر
Motile Sperm Concentration = MSC  :

غلظت اسپرم های دارای حرکت پیشرونده گرید ۳ و ۴ معادل a , b در واحد حجم – میلی لیتر
Sperm Motility Index = SMI  :

اندکس کیفیت تمام نمونه با در نظر گرفتن تعداد و حرکت و مورفولوژی و میزان فضای آکروزومی اسپرم
Total Sperm in Sample  :

تعداد کل اسپرم های زنده در کل حجم نمونه
Total Functional Sperm in Sample  :

تعداد کل اسپرمهای دارای مورفولوژی نرمال و متحرک پیشرونده گرید ۳ و ۴ در کل حجم نمونه
Total Motile Sperm  :

تعداد کل اسپرم های متحرک در کل حجم نمونه

رژیم#  

Concentration  : غلظت اسپرم های زنده در واحد حجم – میلی لیتر % Motility  : درصد اسپرم ها ...

آروین جون 

به نظرم اینطور که پیداست به نتایج ازمایش اسپرمی که توی این ازمایشگاهها گرفته میشن نمیشه خیلی دل بست،،،از این نظر که خیلی خوب یا معمولی باشن باید همون‌میانکین منوسط رو‌در نظر گرفت،،،من فکر میکنم مراکز ناباروری دقیق هستن

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
دو روز از موعدم گذشته، دیدی چه خاکی تو سرم شد کاش آمپول ازاد سازی میزدم 😭😭😭😭😭😭بی بی هم منفیه

عزیزم نگران نباش برای من شده بود شش سانت خودش هم دفع شد،من‌ سه دوره ال دی (روکین)خوردم تازه برای من‌حودش خونریزی هم کرده بود،من از اواخر خرداد تا اواسط مرداد لکه بینی و‌پریودی داشتم اصلا قطع نمیشد.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
2790
2778
2791
2779
2792