2777
2789
عنوان

مامانم به زنداییم بدهکاره

205 بازدید | 3 پست

زنداییم تو روستامون لباس‌فروشی داره 

ما الان چهار ساله که اوضاع مالیمون بشدت خرابه! 

شهریور پارسال عروسی عمم بود ماهم ک هیچچیییی لباس نداشتیم برای سر‌رخت‌خواب و... و رفتیم پیش زنداییم و بالای ۳میل خرید کردیم و مامانم کم‌کم داد و صاف شد!! 

و در طول سال ک هی مراسمات درمیومد مامانم لباس میخرید و سر دو.سه هفته پولشو میداد 

ولی از یجایی به بعد دیگه جور نشد مامانم پول روهم کنه و هی ک لباس میخریدیم پیشش، زنداییم میگف عیبی نداده هروقت داشتی بهم بده!

تاجایی مامانم خرید کرد و زنداییم هیچی نگفت ک یهو نگا کردیم دیدیم نزدیک ۱۱ میل خرید کردیم😐

بابامم ک با این داییم (ینی شوهر همین زنداییم ک لباس‌فروشی داره) درست نیستن و از لج مامانم بهش پول نمیده😑

امشب زنداییم جوابمون کرد و گفت یا باید کلا مغازه‌ رو جمع کنم یا اینکه شما پولمو بدید چون بقیه حساب هارو جمع کردم و فقط مونده حساب شما که خیلی زیاده منم باید جنس بیارم پول لازمم 

البته زنداییم خیلی زنه خوب و مهربونیه و کارشم درسته! 

اونم حق داره پولشو میخواد

خیلی وقته دارم به ادمینی فک میکنم 

امشب ک دیگه خیلی جدی پیام داد و بهمون گف ک پولمو بدید به فکر ادمینی افتادم  

با اینکه سال دیگه کنکور دارم و رشتم تجربیه ولی حداقل روزی سه.چار ساعت وقتمو بزارم یکم پول جمع کنم بدم مامانم!!

الان از کجا شروع کنم؟ 

از کجا یکیو پیدا کنم ک ادمین بخواد؟ 

لطفا راهنماییم کنید🙏🏻💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پیج پبدا کردم ولی گفتن ۳۰۰تومن اولش باید بدی واسه اموزس ادمینی بعد خودمونم کار پیشنهاد میدیم بهتون ولی چون زیاد از اینجور چیزا دیدم اعتماد نکردم گفتم شاید کارشون همون فروش دوره انوزشی ادمینیشون باشه ولی تبلیغشون فرق میکنه ولی نماد اعتماد اینام داشتن توی سایتشون دیگه نمیدونم

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋