2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063269 بازدید | 355321 پست
چند روز پیش گریه میکردم میگفتم خدایا خیری از دنیا ندیدم منو راحت کن من بمیرم دخترم اومد پیشم گفت نه ...

تبسم جان عزیزم وقتی آدم بچه دار میشه باید خیلی قوی تر از قبل باشه.امید بچه ها پدر و مادر مخصوصا مادرشونه.لطفا لطفا لطفا این حرفارو هیچ وقت پیش دخترت نزن.شاید الان بچس زیاد متوجه نشه و بگذره ولی تو آیندش خیلی تاثیر میزاره.باور کن بچه ها گناه دارن و نباید تو مشکلات بزرگترا آسیب ببینن.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
دم دمای صبح احتمالا ازاد شده ،ساعت دقیق رو هیچکس نمیدونه

ممنونم عزیزم.ساعتای ۲ شب یه دفعه زیر دلم درد گرفت مثل درد پریودی.فکر کنم همون تایما آزاد شده.

بازم ممنون بابت راهنماییت😘🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همون تایم ازاد شده  درد ازادسازی بوده ،بهترین موقع اقدام با درده  قربونت عزیزم

میگم من ساعت ۴ عصر دیروز یه اقدام و امروز ۱۱ صبح یه اقدام کردم.به نظرت چجوری بوده؟؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم🙈

میگم من ساعت ۴ عصر دیروز یه اقدام و امروز ۱۱ صبح یه اقدام کردم.به نظرت چجوری بوده؟؟ ببخشید زیاد سوا ...

اقدام ساعت چهارت خوب بوده ولی اقدام دومت رو چرا انقدر دیر رفتی زودتر میرفتی بهتر بود ولی نگران نباش اگر خدا بخاد همه چیز حله

عزیزم فقط ی نصیحت بهت بکنم این باشه که زندگی انقدر پستی و بلندی داره که هیچ وقت ی جور نمیمونه سعی کن ...

ممنون امیدوار جون،. 

میدونی مسعله زیاده نمیتونم بگم همه رو اصلا قادر به نوشتن نیستم ولی همسرم هی خطا کرد هی دل شکست من گفتم اشکال نداره اما بعد چندین خطا وقتی دیدم سر مسعله ایی که من مقصر نبودم اوقات تلخی کرد وقتی دیدم هر چی استرس و غمه از اون دارم یهو بریدم گفتم بسه دیگه من بخدا گناه دارم هیچ غلطی نمیکنم چرا چرا حال و روزم اینه، ببخشید شماها جای من نیستید 

اقدام بچه هم فقط فقط به خاطر دل دخترم بود که ارزوشه و دهن بستن ابلحان نه از سر خوشی 

انشالله خوش باشید هیچ کس هیچ وقت حرفامو درک نکرده و نمیکنه همیشه تو تنهاییام فقط برای خودم گریه میکنم نه اینکه پاکم خوبم نه اما حق من نبود خودم خواستم که لعنت بر خودم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
اقدام ساعت چهارت خوب بوده ولی اقدام دومت رو چرا انقدر دیر رفتی زودتر میرفتی بهتر بود ولی نگران نباش ...

آخه گفتن ۱۲ ساعت قبل و بعد از تخمک گذاری خوبه.توکل به خدا دیگه از این به بعدش و سپردم به خدا.

التماس دعا عزیزم.🙏🙏😘😘

ممنون امیدوار جون،.  میدونی مسعله زیاده نمیتونم بگم همه رو اصلا قادر به نوشتن نیستم ولی همسرم ...

میدونم عزیزم چی میگی من اتفاقا قشنگ حرفتو گرفتم که چی داری میگی به خاطر همین بهت گفتم برا خودت و دخترت زندگی کن ،چون ببخشیدا بعضی مردا ارزش اینو ندارن که بخوای جون و سلامتیتو براشون هدر بدی حالا که ی دختر ناز داری و داری زندگی میکنی جوری زندگی کن که حداقل به دخترت بد نگذره و تا حدودی هم به خودت فسار نیاد نیدونم سخته مردت همراهت نباشه ولی چ میشه کرد ی کاری کن که مطیع حرفات بشه قلقشو به دستت بگیر بزار از زندگیت استفاده کنی 

ب خدا ماها هم این لحظه ها رو داشتیم ولی باید مدیریتش کنی ن این که خودخوری کنی و سلامتیتو به خطر بندازی نمیدونم لپ کلامو بهت رسوندم یا نه ولی اگر با حرفام ناراحتت کردم معذرت میخام عزیزم موفق باشی

میدونم عزیزم چی میگی من اتفاقا قشنگ حرفتو گرفتم که چی داری میگی به خاطر همین بهت گفتم برا خودت و دخت ...

چه ناراحتی عزیزم، کاش همه اینطور حرف میزدن دعا کن برام دعا محتاج معجزه ام هیچ چیزی حالمو خوب نمیکنه، قبلا میگفتم اشکال نداره درستش میکنم با بدترین اتفاقا جنگیدم حالا با یه اتفاق به ظاهر ساده بریدم یهو همه اتفاقای بد داره جوونمو میخوره همشون الان اومدن سراغم دوباره 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
چه ناراحتی عزیزم، کاش همه اینطور حرف میزدن دعا کن برام دعا محتاج معجزه ام هیچ چیزی حالمو خوب نمیکنه، ...

باشه عزیزم چشم برات دعا میکنم 

ان شاءالله این مرحله رو بگذرونی و زود زود حالت خوب بشه ❤❤

چه ناراحتی عزیزم، کاش همه اینطور حرف میزدن دعا کن برام دعا محتاج معجزه ام هیچ چیزی حالمو خوب نمیکنه، ...

تبسم عزیزم خیلی برات ناراحت شدم برای حال وروز الانت ...برای دخترنازت دخترت کوچولوت که تواین سن کمش شاهدهمچین صحنه هایی هست دخترها خیلی زود عاقل میشن درسته سه یا چهاریا پنج سالشونه اما احساس همدردیشون غمخواربودنشون مثل یک دختر۱۵سالس ...‌بخاطر دخترت زندگی کن وسعی کن دوتایی از زندگی لذت ببرید به قول امیدوارمردها از زن های قوی خوششون میاد یک مدتی به خودت برس به دخترت به زندگیت شادباش با دخترت تفریح کن ونسبت به شوهرت بی تفاوت باش اصلا انگاری وجود نداره خیلی سرزنده وشادباش بزار بدونه قوی هستی بخدا وقتی ببینه قوی هستی خودش کم کم جذبت میشه وقتی کم محلی کنی خودش میاد طرفت من با حرفهای امیدوار وهمسرم موافقم راه کارهای خیلی خوبی بهت دادن سعی کن حتی به زور هم شده حتی به ظاهرهم شده سه ماه این کارهارو انجام بده بعد میبینی که ورق زندگیت چطوری برمیگرده ...با دخترت برقص ورزش کن آهنگ شاد بزار آرایش کن عطرهای ملایم استفاده کن عطر برای روحیه خیلی خوبه‌.‌‌‌‌‌...خونت رومرتب کن انقدر خودت رو سرگرم کن که وقت نکنی به چیزی فکرکنی شاید تونگاه اول برات سخت بیاد شاید الان بگی توهم دلت خوشه ولی باورکن زندگیت ازاین رو به اون رو میشه باورکن خواهرم...

فقط خودت می تونی حال دلت رو خوب کنی .

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام مامان هديه خوبي عزيزم ؟🌹🌹  بله واسه خودمه بعد زايمان گفتم يه سونو برم ببينم همه چي نرما ...

فدات شم عزیزم .خدا رو شکر نرماله عزیزم ان شاءالله با اولین اقدامت نتیجه بگیری و به‌سلامت بیاد بغلت . 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
نسرین الان داره بارون میباره ازته دلم ازخدا میخوام این ماه دلت رو شادکنه ویک فرزند صحیح وسالم قسمتت ...

الهی آمین ممنون عزیز دلم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه