2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063010 بازدید | 355317 پست
سلام عزیزم.خواهرزاده ی من ۱۸ماهگی راه افتاد.اونم قدم های کوچولو که بچه تو یه سالگی برمیداره .باهاش ت ...

سلام گلم خوبی بچه ها خوبن؟؟

اره بابا تمرین که خیلی میکنم باهاش...

مثلا کنار دیوار ۶متری هی میره ومیاد البته کنار دیوار گلم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
لنگ مرغ چ ربطی ب راه افتادن بچه داره😐😐😑😑😑هرچیزی میشنوی ک نباید انجام بدی

اوووف چی بگم والا هر کی یه چی میگه بخدا...منم که بی تجربه وبچه اول...

مثلا همبن دیروز بخاطر یکم سرما خوردگیش بردمش دکتر دارو داد وازمایش ادرار..

به دکتر اسگولش میگم تا چند ماهگی وقت داره راه بره...

میدونی چی گفت بهم...

میگه دخترت چرا اینجوری با کسی رابطه برقرار نمیکنه..روم نشد بگم توقع داری بپره بغلت عمو عمو کنه واست..

میگه بچت به مشکلی داره ومیترسه باید حتما ببریش نوار مغز بگیری ازش..بعد میگم تا کی وقت راه رفتن داره... 

حالا موندم به شوهرم چجوری بگم بریم نوار مغز..

کسی تا جالا واسه بچش انجام داده یا اطرافیانتون کسی انجام داده؟؟ممنون میشم جواب بدین...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه با چه پمادی چربش می‌کنی؟ پماد آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت لازمه

میگما دیگ میتونم بزارمش رو شونم واسه بادگلوش؟

بعد دور کلاهکه ی لایه سفید بود الان ک شیرش دادم بازش کردم دیدم سفیدی ی طرفش کامل محو شده طوری نیس؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اوووف چی بگم والا هر کی یه چی میگه بخدا...منم که بی تجربه وبچه اول... مثلا همبن دیروز بخاطر یکم سرم ...

ن فرشته جون نوار مغز نمیخواد.شاید دورو اطراف بچت خلوته خ ادم دورو برش نیس دیر ارتباط برقرار میکنه.لعنتی ک رونام هست نمیشه بچه رو برد مهد

بیشتر واسش وقت بزار.البته بعضی بچه ها ذاتا دیر با بقیه انس میگیرن

ولی دیگ خدایش نوار مغزی نمیخواد.بعضی دکترا آدمو میترسونن

دستشو بگیر تاتی کنه دیگ باید راه بره.شاید مهتاب جونی تنبله😃😃

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ن فرشته جون نوار مغز نمیخواد.شاید دورو اطراف بچت خلوته خ ادم دورو برش نیس دیر ارتباط برقرار میکنه.لع ...

خلوت که خلوته عزیزم گهگهاهی دختر وپسر عمه هاشو میبینه چنان ذوقی میکنه که نگو... کلا با مردا رابطش زیاد خوب نیس وخجالتی هست...

تاتی که خیلی میکنم اخه میدونی شبنم جاان مهتاب تازه نزدیک۱۳ماهگی شروع به۴دست وپا کرد تازه تبل خانم😄😄😄خودم و باباش احساس میکنیم دیر میخواد راه بیوفته اما له نظز خودمون اصلا مشکلی نداره... هر کی یه چی میگه اون از اون مادر شوهر وخواهر شوهر بیشور وبی عقلم..اینم از دکترش نمیدونم چه کنم دیگه....

سلام عزیز دوست داشتنی.چطوری.گل پسرت چطوره

سلام الهی فداتشم بانو جان

خوبی عزیزم

گل دخترات خوبن

نمیدونی چقدر دلم برای همگیتون تنگ شده

دیگه قصد اقدام نداری؟

من ان شالله سال آینده میخوام اقدام کنم... دعام کن

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
ممنون عزیزم خداروشکر دیروز حلقه کیانمهر روز ششم افتاد آره دومین سری پری رو شدم چند روزه پاک شدم.م ...

خب خداروشکر عزیزم راحت شدی دیگه.اره طبیعیه برعکس واسه من کمتراز قبل شده.شبنم امروز ۵مین روزیه ک نمیتونم دخترمو بغل کنم دارم دیوونه میشم.کرونا گرفتم

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
ممنون عزیزم خداروشکر دیروز حلقه کیانمهر روز ششم افتاد آره دومین سری پری رو شدم چند روزه پاک شدم.م ...

به سلامتی عزیزم

جیگر جون منم بعداز زایمان که پری شدم ماه اول و ماه دوم خییلی خونریزیم زیادشده بود ولی از ماه سوم دیگه کم شد

خلوت که خلوته عزیزم گهگهاهی دختر وپسر عمه هاشو میبینه چنان ذوقی میکنه که نگو... کلا با مردا رابطش زی ...

دیر راه میفته.اگ مادرشوهرت چیزی گفت بگو بردمش دکتر گفته طبیعیه دیر راه میفته و خودتو خلاص کن

دكتر به من گفت تا يه هفته با وازلين چرب كن 

ز زدم دکترش گفت ۲هفته با آد چربش کن

آخیش این مرحله هم بخوبی رد شد😥

خب خداروشکر عزیزم راحت شدی دیگه.اره طبیعیه برعکس واسه من کمتراز قبل شده.شبنم امروز ۵مین روزیه ک نمیت ...

وای. جدی میگی.حالا گلسا پیش کیه؟

دوست من کر ونا گرفته بود دکترش گفته بود ماسکو دستکش بزن شیرش بده.نینیش پیششم بود

به سلامتی عزیزم جیگر جون منم بعداز زایمان که پری شدم ماه اول و ماه دوم خییلی خونریزیم زیادشده بود و ...

ممنون

وای کاش کم بشه خ بده اینجوری

وای. جدی میگی.حالا گلسا پیش کیه؟ دوست من کر ونا گرفته بود دکترش گفته بود ماسکو دستکش بزن شیرش بده.ن ...

اومدم خونه خواهرم تو اتاق تنهام گلسام پیش اوناست فقط زمانی ک شیر بخواد ماسک میزنم میرم شیرش میدم.بیشتراز خودم نگران گلسا و بقیه م خدایی نکرده اونا مریض نشن.بچه ش چند وقتش بود شبنم؟ راستی من بیشتر حس میکنم گوارشی بوده کرونام از دیشب گلو درد دارم ممکنه ریه هامم درگیر بشه بااین گلو دردم؟؟

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱