2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063019 بازدید | 355317 پست
تاپیک جدید ایجاد کردم. دارم مطلب توش مینویسم. سر بزن. متاسفانه امار ها پریدن. وگرنه مطالب مهم رو دو ...

تاپیک جدید رو چه جوری پیدا کنیم؟ میشه منو اونجا صدا کنی؟؟؟ 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
تاپیک جدید رو چه جوری پیدا کنیم؟ میشه منو اونجا صدا کنی؟؟؟ 

بزن روی اسم کاربریش تمام تاپیکایی که ایجاد کرده میاد برات

سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سه ماه هست که کیت استفاده کردم و سونو رفتم برای تخمکگذاری و اندازه فولی امروز سیزدهم سیکلم کیتم ...

متاسفانه خیلی ها دکترشون فقط یک اقدام توصیه کرد و خیلی ها جواب نگرفتن. فقط ۵۵٪ جواب میگیرن با یک اقدام. حالا باز به انتخاب خودت هست گلم. من باشم اقدام نمیکنم!

تو تاپیکم همه امار رو با عکس و شرح اقدام گذاشته بودم، متاسفانه تاپیک ترکید. 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
@امیدوار4873      الهام جون خوبی میگم آزمایش غلطت خون رنجش باید چقدر باشه حروف اختص ...

عزیزم این گزینه برای تشخیص کم خونی هست اصلا ربطی ب غلظت خون نداره 

برای تشخیص غلظت خون ازمایش پی تی یا پی تی تی و پلاکت میدن

سمیه مگه علائمی داری؟مقل ورم زیاد تو دست و پا یا درد تو غوزک پا؟

مرسي فداتشم ممنونم انشالله با دعاي شما دوستاي خوبم   نگران نباش اميدوارم بهترينا برات رقم ...

قربونت عزیزم

پانیذ جان رفتم دکتر برام 40واحد انسولین نوشت ،از بلاتکلیفی دراومدم 

فقط امیدوارم بعد بارداری دیگه تموم بشه 

ممنون عزیزم که کمک کردی 😘😘

دکتره کارش خوبه اصلا احتمال هم نگفت تا پرسیدم گفت دختر

ناز گلی جون مژی رو یادت نیس اونم گفت احتمال زیاد دختره ولی آنومالی گفت پسره

اگرم دخترم بود خدا حفظش کنه گاهی ی دختر انقدر خوبو عزیزه ک جای ۱۰تا پسرو واسه مامان باباش پر میکنه البته میدونم دله دیگ دلت پسر میخواس😐راضی باش ب رضتی خدا

امیدوارم سوپرایزت کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره شبنم میبینی هفته های اخر پر از استرسه  خیلی مراقب قندت باش من از اول حاملگیم قندم خوب بود ...

آره انسولین بزن سلامتی پسرت از همه چیز مهم تره.خدا نکرده زایمان زودرس نگیری

یکم مراعات کن چیزی نمونده .ایشالا این مرحله رو بسلامت رد میکنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره عزیزم بنظر خودم ک کوچیکه.اگه میشد عکس میفرستادم ببینی.اره

بقیه هم میگن کوچیکه؟

اگ وزن اضافه میکنی طوری نیس.ایشالا ک نینیت تپل مپل بدنیا میاد

میگما تو روغن ب شکمت میزنی؟ترک نخورده؟

سلام هلن جون خوبی؟؟ کم پیدایی! منم فقط منتظر مهرم😍

سلام غزال جون 

اره قربونت

زیاد نت نمیام

تو ازمایش ۷ ماهگی دادی؟ من که امروز نتیجش گرفتم هموگلوبینم ۱۱ بود نرمالش ۱۲ تا۱۴ است. تا الان اهن معمولی میخوردم گمونم برم دکتر عوضش کنه

قندمم ناشتا نرماله.  سری دوم کمی بالاست سری سوم دوباره نرماله. نمیدونم چرا اینجوریه

قربونت عزیزم پانیذ جان رفتم دکتر برام 40واحد انسولین نوشت ،از بلاتکلیفی دراومدم  فقط امیدوارم ...

عزيدم خوب كاري كردي 

اميد ب خدا اين مرحله رو هم ب خوبي پشت سر ميذاري و گل پسري ب موقع  مياد بغلت 

سلام عزیزم شما دکترتون شیوا طالبی ؟؟؟ ازش راضی هستین؟؟ بعد ی سوال داشتم ، اینکه سزارین اختیاری ان ...

سلام.بارداری؟؟؟؟؟

نگفته بودی

اره دکترم شیواست.سز اختیاری انجام میده فقط بیمارستان میلاد و اینک سز اختیاری باشی بیمه تکمیلی پولی واسه زایمان بهت نمیده.

منم ک معلوم نیس ولی اگ بگ طبیعی سز اختیاری میشم

پس مثه من ماه ۷هستی😄😄نمیدونم قبولت میکنه یا ن.امروز مطبه.الان زنگش زدم واست پرسیدم میگ قبولت میکنه.سز اختیاریو میگ یکم میلاد سخت میگیره تازگیا ک دکتر میگ چیکار کنی ک اوکی بشه

سلام غزال جون  اره قربونت زیاد نت نمیام تو ازمایش ۷ ماهگی دادی؟ من که امروز نتیجش گرفتم هموگ ...

هلن جون خوبی منم هموگلوبینم مثه تو بود ی آهن دیگ واسم نوشت گفت مشکلی نیس حل میشه

قندو زود ببر دکترت ببین چی میگ