2777
2789
عنوان

کاربری فیک نامعلوم

135 بازدید | 18 پست

کاربری رمیصاااااا، بچه ها این ادم چیه؟ اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده، همه تاپیکاش دروغ و فیک😐 همشم فحاشی و توهین به شوهر و مادرشوهرش

اصلا معلوم نیست دختره پسره چیه

میگه ۲۵ سالشه بعد تو یه تاپیک دیگش گفته ۱۳ساله ازدواج کرده 

مگه تو ۱۲سالگی ازدواج میکنن؟ 

تو یه تاپیک میگه شوهرم فقیره و هیچی برام نمیخره دیشب تاپیک زده شوهرم بهم صدمیلیون داده طلا بخرم یا بانک بذارم؟ یه تاپیک میگه چون شوهرم حتی پول رهن یه خونه رو هم نداره با مادرشوهرم زندگی میکنم یه جا دیگه زده شوهرم دوتا خونه داره و ما مستاجر داریم😐😐

خیلیم بی ادب و فحاشه 

ینی عجیب غریب ترین کاربر سایتی که دیدم اینه معلوم نیست کی پشتشه گاها حس میکنم یه بچه پشت این کاربریه

همون که تو پربازدید هاس؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا جدیدا پرشده پر از کاربرهای فیک و داستان نویس 

خودتون رو درگیر نکنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این یکی دیگه اصلا نوبرشه بعد مشخصم هست سواد درست حسابی نداره از طرز حرف زدنش

از دوران کرونا که دست هر بچه ای گوشی افتاد این سایت به قهقرا رفت متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بلهجالبه یه کاربر ظهر تاپیک زد ازش دفاع میکرد که زنای نی نی سایت پیک می و صدا نازک کن برا مردان که ا ...

کدوم کاربر؟

اون دیگه ببین چقد احمقه کاربری اونو باور کرده و ازش دفاع میکنه😂

اره😐

حرفای صفحه اخر تاپیک رو خوندم خیلی حرفای زشتی زده تعجب کردم نترکیده هنوز؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آره. تاپیک هاش ضد و نقیض ان. مثلا تاپیک جدیدش تاپیک قبلش رو رد میکنه. به قول خودت، تاپیک میزنه با شوهرش دعوا کرده، تاپیک بعدیش شوهرش طلا براش میخره. یا با شوهرش دعوا میکنن میگه میخوام قهر کنم برم خونه پدرم، شبش میگه دارم غذا میخورم، شوهرم داره به غذا خوردنم میخنده.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.