2777
2789
عنوان

مجرد بدبخت یا متاهل بدبخت مساله این است

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 36 پست
بعید میدونم تو ۴۲ سالگی دیگه ازدواج خوبی در پیش باشهخودمونو گول نزنیم بهتره

ازدواج خوب حالا حتما نباید شاهزاده با اسب سفید باشه ،ممکنه مردی باشه که مثلاً زنش فوت کرده ولی زندگی خوبی برات تشکیل بده همه چی و در نظر بگیر ممکنه از توش یه زندگی خوب در بیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار خوب در نظرش چیه و خواستگار بد در نظرش چیه ؟ منظور از نظر مادی هست یا جایگاه اجتماعی و اخلاق ...

اخلاق، تحصیلات، شغل، عقاید سیاسی و مذهبی، موقعیت مادی، روحیات...

چرا مجرد بمونه؟!

من باشم ترجیح میدم اگه قرار نیس شرایطم بهتر بشه ازدواج نکنم

اون دیگه خودش میدونه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مثلا ازدواج با آدمی که باهاش اصلا تفاهم نداری یا مرد با سن خیلی بالاتر...چه میدونم کسی که درکت نکنه! ...

اتفاقا میفتی تو جهنم اصلی اینطوری

طرف وقتی اختلاف سنییش زیاد باشه یا درکت نکنه خیلی بده

وقتی تو درک بشی انگار تو بهشتی

انگار هیچی کم نداری

وقتی دو نفر عاشق هم باشن و هم دیگه رو درک کنن خوشبختن حتی اگه سقف بالا سر نداشته باشن 

اگه قراره عشق و محبت و درک نبینی چه فرقی داره با جایی که الان هستی؟؟؟

آگاهانه ازدواج کن 

که بعدا روزی بینهایت بار حسرت میخوری اگه اینطوری نباشه

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!