2777
2789
عنوان

ماجرای بیرون رفتن ما سه تا

217 بازدید | 28 پست

سلام ما سه نفری رفتیم بیرون 

من مجردم و جدیدا استخدام شدم 

دوستم متاهله و انلاین شاپ 

و دوست دیگم مطلقه هست و فعلا موقتا یه جا بد کار میکنه 

قرار شد بریم کافه دوس متاهلم گفت باشه ولی زد ساعت ۵صبح روزی ک میخواستیم بریم تو گروهمون پیام داد که من نمیتونم بیام ما گفتیم باشه پس یه روزی ک تونستی بیای میریم 

ایشون گفت میتونم فقط شما برید منم میام اقا ما دوتا رفتیم زنگ زدیم گفت نشد دیگ 

هفته بعدش ما تصمیم گرفتیم بریم کافه بهش گفتیم گفت مسافرتم 

ادامه پست بعدی یکم زیاده ولی سریع تایپ میکنم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا قراری که اولش ما دوتا رفتیم همون دوست مطلقم هی گفت شیرینی استخدامیتو بده و منم اولش مسخره بازی در اوردم ولی بعدش جوگیر شدم ۴۵۰ تومن اینا یه نوشیدنی سفارش داد 

ک حساب کردم 

بعد قرار دوم ک رفتیم کافه اون دوست متاهلم نیومد گفت دارم میرم مسافرت گفتیم اوکی 

ماام پشیمون شدیم ب دلایلی گفتیم فرداش بریم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بنظرم دوستی که متاهل شد زیاد ازش توقع نداشته باش حتی دنیاهای آدمم تا حدودی عوض میشع

نه ببین چی گفته بعد اا

اقا ما رفتیم یه جا فضای باز دیدیم بعله دوست متاهلمون دروغ گفته با یه زنه نشستن دارن ناهار میخورن  

بعد دیگه اصلا به روی خودش نیاورد مارو دیده خودشم شوکه شده بود فکر میکرد ما روز قبلش قرار داریم 

نه ببین چی گفته بعد اا

ببین نمیتونم بگم حتما چون باشما مشکل داره یا خوشش نمیاد نیومده شاید مثلا با این جدیده تو رودرواسی هست بعد حالا خوبه تو همین یه دونه رو نداری من یه دونه داشتم رفیق دوره دبیرستانم بارها منو پیچوند اصلا دیگه تو دانشگاه به کسی اعتماد ندارم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بعد با همین دوستم که طلاق گرفته کلی حرف زدیم این دوست مطلقم حسرت استخدامیمو میخورد خودش رفته با یه پسر بخاطر پول ازدواج کرده بود پسره مشکل روانی داشت طلاق گرفت تو اون زمانی که بااون پسره ازدواج کرده بود حتی به حرف مادرشم توجه نمیکرد و بعد طلاق مامانش گفت خودش خودشو بدبخت کرد بااین شوهرندیده بازیاش 

تو اون زمان متاهلیشم شوهرش گفته بود با ما دوستاش در ارتباط نباشه و ...و دوستمم که دنیاش شوهرش شده بود با ما قطع ارتباط بود 

البته دوستم خانوادشم به اون پسره فروخت ما ک هیچی کلا دنیاش شوهر بود بارها کتکش زده بود ولی ولش نمیکرد 

خلاصه الانم ک جدا شده صبح تا شب گریه میکنه و ....

الانم خود دوستم که طلاق گرفته درس نمیخونه کار میکنه 

ما باهمین دوست مطلقم گفتیم دیگ پیام ندیم به متاهله وقتی دوست نداره

الانم خود دوستم که طلاق گرفته درس نمیخونه کار میکنه ما باهمین دوست مطلقم گفتیم دیگ پیام ندیم به متاه ...

چقد مجرد متاهل مطلقه کردی

الان منظور شما رو من از همه حرف‌هایی که زدی متوجه نمی‌شم

ربط حرفاتون به هم چیه، انگار چند تا ماجرای متفاوت تعریف کردی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

شب ساعت ۱۲ اینا بود دوست متاهلم بهم پیام داد 

گفت نمیخوام از دستم ناراحت بشی تو دوست خوب منی ولی من نمیخوام با مریم (دوست مطلقم )در ارتباط باشم توام خیلی ساده ای در ارتباطی اون همش انرژی منفی داری میشینه گریه میکنه که تو استخدام شدی نمیبینه که تو یک سال درس خوندی و خودتو ب ابو اتیش زدی همش انرژی منفی داره حسرتش زندگی ادمو میسوزونه یکسال ک متاهل بودی حالتو هیچ میپرسید یا مثلا  ب من میگه شوهر تو خوبه فلان به این توجه کرده ک خب من خودم عاقل بودم 

منم گفتم خب بخاطر دوستش ک نمیتونس زندگی متاهلیشو  خراب کنه اونم میخواست زندگیشو حفظ کنه وبعد اینکه چه انرژی منفی الان دیگ همه حسودی همو میکنن همه چشم دارن به ناچیزترین دارایی اطرافیانشون 

دوست متاهلم گفت من بخاطر خودت میگم به من چه ولی بدون چرا من میپیچونم دیگ برو باادمایی حداقل بگرد انرژی منفیشون زندگیتو نگیره 😑

منم گفتم والا شغل من و یا شوهر تو چیز خاصی نیست که بخواد انرزی منفی بده گفت حالا خودت نیبینی 

دوستان از وقتی که این حرفو زده اعصابم خورده 

میگم نکنه یه وقت .... . 

راستم میگه این دوستم خودش بی عقله الانم که تنهاس چسبیده ب من

قبلا که هممون مدرسه میرفتیمم موذی بازی داشت

الانم در ظاهر دوست خوبیه  ولی خودمم دیدم پشت سر دوست متاهلم میگه اره خداروشکر شانس اورد