2777
2789

من میدونم تعبیر خوابت رو

یه شب بود داشتم با خواهرم درددل میکردم بهش گفتم: یادته اون شب بابام رفتار بد باهام‌کرد در حالیکه مقصر داداشم بود.. و گریه کردم و خوابیدم 

شب همون داداشم ک تقصیرکاره خواب دیده بابام داره با شلاق میرنتش و من کنار بابام ایستادم و نگاش میکنم...

من میدونم چرا داداشم اون خواب رو دیده اخه بابام بخاطر اون اذیتم کرده بود و من اون شب  گریه کردم و از بابام دلم شکسته بود و فکر کنم اون دنیا عذاب دیده بود ....

بعدش بابام رو بخشیدم و آلان تقریبا بیشتر به خواب من میاد تا داداشم و توی خوابم وقتی منو میبینه میخنده...

توم وقتی از بابات گله میکنی اون دستش از دنیا کوتاهه و اون دنیا عذابش میدی.... برای همین تو خواب میزنتت ک بهت بگه دستم از دنیا کوتاهه عذابم نده 

ببخشش عزیزم تا بخشیده شی

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدونم تعبیر خوابت رویه شب بود داشتم با خواهرم درددل میکردم بهش گفتم: یادته اون شب بابام رفتار بد ...

من سر داداشم باهاش قهر کردم

داداشم بهم کف ج ن ده کتکم زد با ماشین اومد زیرم کنه و..........

همش تقصیر بد رفتاری بابامه داداشم این شده

من میدونم تعبیر خوابت رویه شب بود داشتم با خواهرم درددل میکردم بهش گفتم: یادته اون شب بابام رفتار بد ...

خیلیییییییییس نفرین کردم بابام حتی بهش فاتحه ندادم سر خاکش رفتم ولی فاتحه ندادم

خیلیییییییییس نفرین کردم بابام حتی بهش فاتحه ندادم سر خاکش رفتم ولی فاتحه ندادم

عزیزم بابت رو دارن عذاب میدن بخاطر تو

ببخشش. حتی اگر تبخشیدی لااقل نفرینش نکن 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍