2777
2789

انگار مال اینارو میخوره انگار خرجشو میدن یه طوری به ادم پوزخند میزنن ادم دلش میاد سنگ بود ولی ادم نبود 

یسریام برمیگردن میگن تو که سال اول قبول نشدی سال دومم نمیشی 

حالا اینم شنیدم گفتن اونقدر خرجت کردن فقط تونستی پولاشو بندازی جوب

یکیم برگشت بهم گفت من میرم دانشگاه تو با کتابای دبیرستانت میمونی

دوست دیگه ام گفت اخرش نه درس میخونی نه شوهر گیرت میاد برو همون شغل ازاد

به شما چه لعنیاا فقط باید تو مخ ادم راه برن

ناگگفته نماند جواب تک تک شونو دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینه شرمنده ی خودت نباشی وگرنه نظر کسی مهم نیست

دقیقااا همین مهمه بقیه مهم نیستن ولی کاش اینقدر فضول نبودن من اولین ساله میخوام تلاش کنم واسه هدفم و اولین ساله پشت بودنمه طور حرف میزنن باهام انگار چندین ساله پشتم و هیچی نخوندم

پشت سر چراولی ندیدم تو روی کسی بهش این حرفا و بزنن٫٫٫٫خودمم پشت بودم

پشت سرم میگن اون یکی از دوستامم که گفتم گفت من میرم دانشگاه تو کتابای دبیرستانیتو میخونی برام پیام فرستاده بود بلاکم کرده بود

دقیقااا همین مهمه بقیه مهم نیستن ولی کاش اینقدر فضول نبودن من اولین ساله میخوام تلاش کنم واسه هدفم و ...

دوستای من ۴۰۱ فارغ شدن هنوز دارن میخونن واسشون مهم نیست میگن همینه باید اینقد بخونی تا قبول شی 

دوستای من ۴۰۱ فارغ شدن هنوز دارن میخونن واسشون مهم نیست میگن همینه باید اینقد بخونی تا قبول شی

افرین بهشون ادما کاش میفهمیدین هر نردبانی واسه خودش داره که باید از اون بره بالا نه از نردبونای ادمای دیگه بخواد بره بالا

بعدشم اسی من زیاد دیدم اینجایی و تاپیک میزنی 

اگه واقعا قصدت خوندنه برو بخون و کمتر اینجا بیا 

منم باید همین کارو بکنم 

نباید اشتباهات گذشته رو تکرار کنیم

من وقتی رفته بودم سر جلسه کنکور افسوس میخوردم ک‌اگه ی کم خونده بودم می‌تونستم به چیزی جواب بدم

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱