2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بدجور کمکم کنین

203 بازدید | 7 پست

من شبی یدونه قلیون می‌کشیدم بعد همه بچه داری ها و خستگیام آخر شبا یدونه قلیون می‌کشیدم

شوهرمم از اینهاست که روزی سه چهارتا قلیون می‌کشه خودش هم اولین بار قلیون داد دستم 

خیلی بحث داشتیم باهم سر قلیون و اون در کل راضی نبود که من بکشم قرار بر این بود من شبی یدونه بکشم و همونم قطع کنم من دهن بی صاحابم رو امشب باز کردم بهش گفتم میشه شبی دوتا بکشم اونم قاطی کرد حسابی گفتم من همینجوری گفتم تو راضی نیستی نمی‌کشم گفت همون یدونه رو هم نباید بکشی دیگه من حالم بد شد فشارم رفت بالا گفتم من باید یدونه رو بکشم گفت تو غلط میکنی گفتم پس تو هم نباید بکشی گفت به تو ربطی نداره و شروع کرد دو سه تا فحش دادن منم بهش گفتم هیچ غلطی نمیتونی بکنی اونم قاطی کرد و بچه رو داشت می‌برد بزاره خونه مامانش که بیاد روزگارم رو سیاه کنه آخرسر من گفتم ببخشید غلط کردم اشتباه کردم و آخر از خونه زد بیرون و وسایلش رو برداشت رفت دفترش منو با بچه تنها گذاشت

من نمیتونم قلیون بکشم چکار کنم دارم میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن هردوتا تون نکشین. بعدشم اسی قلیون برا بدن ضرره. بهتر نکش بیشتر از اون عمر میکنی

خیلی باهام بد حرف زد داشت بچرو می‌برد که بیاد سر من خونرو رو سرم خراب کنه الان چکار کنم باهاش؟ برم منت کشی؟