2777
2789
عنوان

عروس هلندی دارا میاید یه لحظه

138 بازدید | 22 پست

ما یه عروس ماده بالغ گرفتیم دستی نبود اصلا نمیتونستیم دست بهش بزنیم کلا دستمون زخمه 

بعدش دگ گفتیم یچیز بگیریم هم ماده تنها نباشه هم نر باشه که بعد بتونن باهم جفت بندازن یه جوجه ۲ماه تازه دونخور گرفتیم

دوروز باهم موندن خیلی بهم عادت کرده بودن میخواستیم ببریم اتاق دیگه ماده همش صداش میزد اینم جون میداد از دستمون در بره بره دم قفس در قفسم باز میکردیم تندی میپرید توی قفس پیش ماده

از جایی سوال کردم گفت برا ماده نر بالغ بگیر این جوجه حدااقل ۹ ماه دگ بالغ میشه ماده مستی میکشه اذیت میشه ماهم رفتیم یه نر بالغ خریدیم  نر بالغه این طفلی رو انقد براش خط و نشون کشید و هی خواست بیاد براش که ما قفسشو جدا کردیم یکم گذاشتمش رو سقف همون قفس بعد دیدم کلا به من پشت میکنه و کل روز تو چرته و کسله بعد کلا جدا کردم هنوزم کسله دون میخوره اب میخوره ولی دگ جیغ جیغ نمیکنه مگر ماده یه جیغی بزنه و این از دل و جون براش بخونه😭😭😭چکار کنم حالا افسردگی گرفت؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ی ماده ام برا این کوچولو بگیرین

آخه کاری نمیتونه بکنه که الکیه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نباید اون کار رو میکردید نر ها تو عروس هلندی ها خیلی عاطفی و وابسته هستن

چکارش کنم من که بلد نبودم 

همشونو بفروش دستی بگیر. اینا از جوجگی دستی نشن دیگه نمیشن

نمیخوام دستی باشن فقط نمیدونم اینو چکارش کنم

چکارش کنم من که بلد نبودم

پس حداقل خودت بیشتر باهاش وقت بزار که به خودت عادت کنه و احساس تنهایی نکنه

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

پس حداقل خودت بیشتر باهاش وقت بزار که به خودت عادت کنه و احساس تنهایی نکنه

اصن دوس نداره بغل من بیاد میارمش پیش خودم پر میکشه میره رو سقف قفس اونا میشینه باز بق میکنه الانم از کیه سرشو برگردونده بین دوتا بالاش

اصن دوس نداره بغل من بیاد میارمش پیش خودم پر میکشه میره رو سقف قفس اونا میشینه باز بق میکنه الانم از ...

چند وقتشه؟خودت سرلاک دادی؟

چند وقتشه؟خودت سرلاک دادی؟

ن دوماهشه فک کنم صاحبش گفت دوهفته دگ سرلاک بده ولی دگ دونخوره همون دون دادم

ن دوماهشه فک کنم صاحبش گفت دوهفته دگ سرلاک بده ولی دگ دونخوره همون دون دادم

سعی کن با خوراکی فریبش بدی.

بهش غذا بدی زود باهات رفیق میشه