2777
2789
عنوان

بمونم یا برم

43 بازدید | 5 پست

19 سالم داره میشه 

همیشه ی شخصیت کمالگرا و پر تلاش داشتم اما همیشه مامانم معتقد بود که روحیه و شخصیتم ضعیفه 

آدم قوی نیستم... شاید هم حق باهاش باشه چون هرموقع نتونستم به خوبی از پس ی کاری بر بیام رفتم تو تنهایی خودم گریه کردم یا کلییی زور زدم که جلوی بقیه فقط بغضم رو نگه دارم و اشکم نیاد. تلاش کردم بعدش ولی با این تفاوت که ناامیدانه تلاش میکردم. 

از بچگیم همین بوده 

کنکوری بودم امسال ، تراز و معدلم نشون میده که نهایت مجاز بشم ولی من هدفم ی چیز خیلیی خاص بود که فضایی باهاش فاصله دارم 

نمیدونم همین امسال با هر رشته ای برم دانشگاه یا بمونم پشت کنکور 🥲💔

شاید دغدغه ام مسخره بیاد برای بعضیاتون ولی مهمه واسم

دغدغت مسخره نیستزیاد هم به اون مدل حرف زدن های مامان گوش نده، به خودت اهمیت بده به احساس و حرف خودت

مرسی ازت 🥲🫂

راستش من انگار خودم رو گم کردم، هدفم رو، خواسته هام رو... 

نمیدونم انگار اون روحیه جنگنده ی سابق در من خوابیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واقعا هدف و علاقه زیاد داری چرا که نه . بمونبدون این دوتا به هیچ عنوان نمون که وسطش جا میزنی و پ ...

احساس می کنم اونطور که باید نیست، علاقه دارم ولی ی چیزی مانع که فکر تنبلی و ناامیدی باشه💔

احساس می کنم اونطور که باید نیست، علاقه دارم ولی ی چیزی مانع که فکر تنبلی و ناامیدی باشه💔

عزیزم تنبلی و نا امیدی در اینجور مواقع عادیه دیگه مخصوصا اگه پای درس وسط باشه . ولی به اینم فکر کن که تنها راه خوشبختی تو میتونه همین درست باشه