من 24 سالمه دو شیفت میرم سرکار یعنی از ساعت ۹تا ۲بعد از ظهر دوباره از ۴تا ۹ شب خلاصه اینجوری بعد وضعیت مالیمونم خوب نیس زیاد تواین وضغیت بابام رفته کربلا چون آرزوشو داشت خلاصه من هر وقت به مامانم میگم مامان وقتی بابا اومد چیکار کنیم همش دعوا راه میندازه مثل یه آدم سمی فقط وایساده نقطه مقابلم مثلا صب میگه شارژر بپه میگم نمیدونم کجاست دعوا به پا کرده که اره اینجوری میخوای مهمونی بدی الانم اومده میگه خودتی و خودت اگه میخوای شام بدی خونه رو تمیز کنی هرکاری میکنی خودت بکن من نمیتونم انجلم بدم واقعا حرصم میگیره دلم میخواد بزنمش اصن
پیشنهادمیکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانهای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت میبخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بیاحترامی و نگاههای سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت میکند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید امروز مامانت عصبی بوده بعدا آروم بشه حتما کمک میکنه اگه نکرد میتونی برنامه بچینی هر شب که از سر کار میای یه دونه از کارا رو انجام بدی بعدا بهت فشار نیاد همه شو با هم بخوای انجام بدی
دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉 باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪
کسی اومد دیدن بابات شیرینی و شربت و چای و میوه بدید
غذا اینا نده
بعد نمیتونی خونه رو تمیز کنی از شرکت خدماتی بگو بیان خونه رو تمیز کنن
من میگیرم ساعتی 200تومنه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂