2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم خیلی بیتربیتهیه فحش هایی میده که فقط لات و لوتا استفاده میکنن ازش. حتی خالش میشینه میگه بچه خوا ...

والله همه بچه ها مثل هم نیستن بعضیاشون واقعا بی تربیت و لوسن چون برا خانواده خودشون مهمن فکر میکنن برا همه فامیل همینقدر مهمن 

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
تو فقط چون پسر خواهرشوهرته بهش گارد داری وگرنه هیچ بچه ی ۵ ساله ای منفور نیست

شایدم 😅. البته رابطم با خواهرشوهرم خوبه. 

علتش اینه که مدام می خواد پسر ۲ سالمو بغل کنه و می کوبونتش زمین. همش هی ره و می یاد دست می کشه رو سرش. اینم جیغ و کولی بازی. حرف هم نمی فهمه

شایدم 😅. البته رابطم با خواهرشوهرم خوبه. علتش اینه که مدام می خواد پسر ۲ سالمو بغل کنه و می کوبونتش ...

میدونی 

دوست داره با پسرت بازی کنه ولی انقدر کوچولو هست که نمیفهمه داره بهش اسیب میزنه 

همین

She is working on a bio…

واقعا مهمه برات؟من به بچه های این سنی اصلا دقت نمیکنم ببینم چطوره رفتارشون

میدونی چیه اشکال نی نی سایت اینه که آدم نمیتونه خیلی کامل و واضح منظور اصلی رو برسونه چون پیامه دیگه

وگرنه مطمئنم درک میکردی من چی میگم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

اول از همه که بین بچه ها دعوا و بحث پیش میاد همون جوری که بین بزرگترها هم پیش میاد این یه چیز طبیعیه(داستانی که سر پلی استیشن بازی کردن گفتی)

دوم خب اون بچه با غریبه راحت نیست مشکلش چیه هر کسی ممکنه با یه سری چیزا حال نکنه

سوم شاید اون بچه متوجه حضور شما نشده بعدشم سلام کردن یا نکردنش یه ادم چه دردیو دوا میکنه

اول از همه که بین بچه ها دعوا و بحث پیش میاد همون جوری که بین بزرگترها هم پیش میاد این یه چیز طبیعیه ...

خداروشکر مامانش برعکس شما فکر میکنه 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙