2777
2789
عنوان

کلافه شدم بعد از کشیدن دندان عقل

126 بازدید | 15 پست

دوستان من دندون عقلمو طی دو مرحله کشیدم که دفعه آخر چهارشنبه هفته پیش بود اما همچنان یه درد ریزی فکم داره و اینکه الان دو سه شبه لرز، خواب آلودگی، تهوع و بی قراری دارم و مودم پایینه 

نمی‌دونم بخاطر مصرف مسکن هاست یا علتش چیه 

کلافه شدم

شنیدم دندون عقل بکشی خیلی بعدش عذاب اوره 

وااای من چهارتاشو دارم میترسم 😪

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو بهت داده ؟

اگه داده با معده حتنا پر بخور 

این حالاتت برطرف میشه احتمالا با معده خالی یا نیمه خالی دارو خوردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

دارو بهت داده ؟اگه داده با معده حتنا پر بخور این حالاتت برطرف میشه احتمالا با معده خالی یا نیمه خالی ...

فکر کن الان دو هفتست مسکن و آنتی بیوتیک میخوردم البته سه روزه دیگه آنتی بیوتیک نمیخورم

یه حالت عصبی بودن دارم

من قبلا یکی کشیدم خیلی راحت بود این اینجوری شد

عفونت نکرده ؟؟ دورش سفیدی نکشیده 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

فکر کن الان دو هفتست مسکن و آنتی بیوتیک میخوردم البته سه روزه دیگه آنتی بیوتیک نمیخورمیه حالت عصبی ب ...

عزیز همشونو با معده پر بخور و اب فراوان

دیگه این حالتهایی ک گفتی پیدا نمیکنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

والا خیلی رعایت میکنم الان سه روزه دیگه آنتی بیوتیک نمیخورم اما دهان شویه و آب نمک استفاده میکنم

رنگ لثه عادیه اون قسمت؟

بخیه خورده؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من دوتا کشیدم ،یکی جراجی کردم نهفته بود خیلی اذیت شدم یه تیکه شم موند دکتر نتونست در بیاره،گفت به استخوانت فکت وصله ،چون خودم حس میکردم فکم‌داره میشکنه ،ولی شکر خدا ده روز درد داشتم و تموم شد ..مطمئنی دندونت کامل در آورده شاید تیکه ای چیزی مونده برو یه عکس بگیره ،نباید اینجوری باشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌