ببخشید که وقتتونو میگیرم واقعا وضعیت خوبی ندارم این ظاهر به هم ریخته و پریشون و پر عیب و نقص روحیه مو به طرز عجیبی خراب کرده و باعث شده دیگران مسخره م کنن
یه چندتا سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه ای دارید لطف کنید در اختیار منم بزارید
۱ : برای پر شدن ابروهام چی بزنم ؟ از بین روغنا کدومش بهتره ؟ ( اینم بگم ابروهام خیلی قشنگ بود ولی ریخت ، منظورم اینه کم پشت و خالی بودنشون ربطی به ژنتیک نداره)
۲ : موهام میریزه زیاد (تنبلی تخمدان هم دارم ) چه شامپو یا دارو یا مکملی خوبه ؟
۳ : تمام جونم بدنم صورتم همش موی سیاه و بلنده چون مشکل هورمونی دارم به نظرتون برای اصلاحشون چی خوبه ؟ و اگر محصولی هست از چه برندی هست ؟ (وکس و تیغ رو امتحان کردم حساسیت نداشتم ولی بندو نمیدونم لیزر هم نمیتونم برم چون دکتر گفت مشکل هورمونی داری جواب نمیده )
۴ : پوست صورتم کدر شده ولی جوش زیاد نداره : شوینده ، آبرسان ، مرطوب کننده و ضد آفتاب یا هر چیز دیگه ای که لازمه باید استفاده کنم از چه برند هایی باشه ( البته قیمتش مهمه برام چون باید با پولای خودم بخرم اگه مامانم پولشو میداد مشکلی نبود🤭)
اینم بگم اصلا آرایش نمیکنم و تاحالا کرم پودر به صورتم نخورده
۵ : پوستم مختلطه قسمتایی از صورتم مثل دماغم اینقدر چربه به محض اینکه میشورم دو دقیقه بعد چرب چربه و یه قسمت هایی مثل دور دهنم از شدت خشکی اگزما زده و یه ترک بزرگ تو صورتمه و جوشای سرسیاه فراوان روی بینی + منافذ باز صورتم داره دیوونم میکنه
راهکاری هست براش یا نه ؟
۶ : دندونامو چندماهه ارتودنسی کردم ولی هنوز نمیدونم از خمیر دندان و نخ دندان و دهان شویه کدوم برند استفاده کنم
اینم بگم برای مشکل pco و به هم خوردن تعادل هورمون هام تحت نظر پزشک هستم و دارو مصرف میکنم
بازم ببخشید بابت طولانی بودن متن 🙏