2777
2789

ببخشید که وقتتونو میگیرم واقعا وضعیت خوبی ندارم این ظاهر به هم ریخته و پریشون و پر عیب و نقص روحیه مو به طرز عجیبی خراب کرده و باعث شده دیگران مسخره م کنن 

یه چندتا  سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه ای دارید لطف کنید در اختیار منم بزارید

۱ : برای پر شدن ابروهام چی بزنم ؟ از بین روغنا کدومش بهتره ؟ ( اینم بگم ابروهام خیلی قشنگ بود ولی ریخت ، منظورم اینه کم پشت و خالی بودنشون ربطی به ژنتیک نداره)

۲ : موهام میریزه زیاد (تنبلی تخمدان هم دارم ) چه شامپو یا دارو یا مکملی خوبه ؟

۳ : تمام جونم بدنم صورتم همش موی سیاه و بلنده چون مشکل هورمونی دارم به نظرتون برای اصلاحشون چی خوبه ؟ و اگر محصولی هست از چه برندی هست ؟ (وکس و تیغ رو امتحان کردم حساسیت نداشتم ولی بندو نمیدونم لیزر هم نمیتونم برم چون دکتر گفت مشکل هورمونی داری جواب نمیده  )

۴ : پوست صورتم کدر شده ولی جوش زیاد نداره :  شوینده ، آبرسان ، مرطوب کننده و ضد آفتاب یا هر چیز دیگه ای که لازمه باید استفاده کنم از چه برند هایی باشه ( البته قیمتش مهمه برام چون باید با پولای خودم بخرم اگه مامانم پولشو میداد مشکلی نبود🤭)

اینم بگم اصلا آرایش نمیکنم و تاحالا کرم پودر به صورتم نخورده

۵ : پوستم مختلطه قسمتایی از صورتم مثل دماغم اینقدر چربه به محض اینکه میشورم دو دقیقه بعد چرب چربه و یه قسمت هایی مثل دور دهنم از شدت خشکی اگزما زده و یه ترک بزرگ تو صورتمه و جوشای سرسیاه فراوان روی بینی + منافذ باز صورتم داره دیوونم میکنه 

راهکاری هست براش یا نه ؟

۶ : دندونامو چندماهه ارتودنسی کردم ولی هنوز نمیدونم از خمیر دندان و نخ دندان و دهان شویه کدوم برند استفاده کنم

اینم بگم برای مشکل pco و به هم خوردن تعادل هورمون هام تحت نظر پزشک هستم و دارو مصرف میکنم

بازم ببخشید بابت طولانی بودن متن 🙏

دمنوش یا چای نعنا بخور عزیزم

شما بنظرم مشکلات هورمونیت رو کنترل کنی بقیه‌ش درست میشه به مرور

برای ابرو کرچک رو شنیدم عزیزم

اما خودم تا حدی ژل آلوورا برام خوب بود

میتونین ماهی صدام کنین🎀

اول از همه تنبلیت رو برو درمان کن که نصف مشکلات پوستیت حل میشه

بعدم برو لیزر

برای ابروهات میتونی سریتا بزنی ولی قطعش کنی ریزش میگیری

بهتر اینه که یه آرایشگاه حرفه ای میکرو کنی که نه رنگش تغییر کنه نه ریزش داشته باشه نه کمرنگ بشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید مشکل هورمون بر طرف بشه 

برای ابروهات روغن کرچک اصل با مایع قرص ویتامین eمخلوط کن و هرشب بزن کم بزن چون ممکنه صورتت جوش بزنه 

برای چربی پوستت هم منم همین مشکل دارم اول اینکه با شوینده مناسب صورتت بشور من از شوینده ابرسان سیمپل استفاده میکنم و صورتم فقط با آب سرد میشورم اگه تونستی صبحا ی کاسه آب سرد پر کن صورتت ببر توش تاثیر داره

برای موهای بدنت هم فقط از نوره استفاده کن ژیلت نکش اصلا 

لیزر هم کنی فک نکنم جواب بگیری چون اول باید هورمون ها متعادل بشه 

برای ارتودنسی هم حتما هرشب از مسواک بین دندانی و نخ دندان استفاده کن تا دندونات خراب نشن 

آبرسان مناسب هم نیتروژنا هم مناسبه مارک های ایرانی هم مثل ژل آبرسان درمالیفت بد نیست خوبه نسبت ب قیمتش من راضی بودم 

برای صورتت برو پاکسازی پیش دکتر پوست، نه ارایشگاه.

یه ضد آفتاب پوست مختلط بخر و روی قسمت هایی که عرق میکنن و براق میشن پودر فیکس بی رنگ بزن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دمنوش یا چای نعنا بخور عزیزمشما بنظرم مشکلات هورمونیت رو کنترل کنی بقیه‌ش درست میشه به مروربرای ابرو ...

بله متاسفانه هرچی میکشم از این هورمون هاست اینا خوب شه همه چی حله 

و مرسی از راهنماییتون 😘