2777
2789
عنوان

پسرخاله شوهرم داره زن میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 59 پست

شما و پزشک در یک کتگوری قرار نمیگیرید که بخواید احساس مقایسه داشته باشید

اگر ایشونم رشتش با شما یکی بود و تحصیلاتش بیشتر بود،اون موقع اگر احساس مقایسه داشتید طبیعی تر بود

ولی شما یه رشته اید

ایشون یه رشته دیگه

و مثل اینه که یه خواننده جاز رو با یه خواننده پاپ مقایسه کرد

بعد حالااا اگهههه تخصصشون خیلی خاص بود مثلا پوستی رادیویی ent چیزی باز میشد گفت شاید کسی نگاه مقایسه ای داشته باشه ولی اینکه زنان هم هستن دیگه جای مقایسه ای نمیذاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دندونپزشکین؟

بله

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

عزیزم درست مقایسه کردن غریزی هساما باید سعی کنی که ذهنت رو به سمت درست هدایت کنی به ادمایی فکر کن که ...

خیلی مچکرم از محبتت عزیزم

خیلی دلگرم شدم عزیزم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

اهوانه خودتو ارتقا بده اینقدر هر بار ی جیزی میشه بهم میریزی. راستش خودت بهتر خودتو میشناسی اما فکر کنم خودت میدونی که حسادت میکنی نیست؟ چون قبلها هم تا تو جمع دوستاتون حس منفی داشتی اینجوری میشدی و اینجا بهت دلداری میدادن دقیقا یادمه گفتی اره شایدم اونها مشکلات دیگه ای داشته باشن.. دلت اونطور آروم میشد ان‌اری کلا خودت از دل خودت خبر داری .وسواس فکری هم داری. ورزش برو لاغر شو استرس وزنتم بیار پایین از سرت. ده ها پزشک و جراح و اساتید برجسته دور اطراف هر کدوممون ممکنه باشه دلیل نمیشه فتیله روح و روانمون دست لول و رتبه و برد و فلوی دیگران نابود شه . بگو منم خیلی خوبم. من ی زیبایی دارم که اون نداره.من شغلیو دارم که امن تره و...

خیلی مچکرم از محبتت عزیزمخیلی دلگرم شدم عزیزم

خواهش می کنم

تو وجودت یه انرژی داری که سوای موقعیت و جایگاه اجتماعی و همه چی باعث شده آدما جذبت بشن

شخصیت بسیار جذاب و اصیل و باوقار و متین داری 

یعنی  منظورتون اینه هر کسی پزشکی نخونه بیسواده واز نظر اجتماعی تو موقعیت پستی قرار داره؟

یا اینکه هرکسی دکتری یه رشته دیگه بخونه  یا اصلا به رشته های پزشکی علاقه نداشته باشه  هم همینطوری باید مقایسه بشه؟

این تفکرات فقط مال ما کشور های جهان سومه

همه  رشته ها محترمند  وموقعیت اجتماعی هر کسی رو انسانیت واخلا قیات اون  شخص رقم میزنه

مگه سطح شما پایینه؟😐

متخصص زنان که باشه شما هم دندون پزشکی اتفاقا خیلیم سطحتون بالاست بهترین دانشگاه مدرکتون گرفتید و درآمد خوبی دارید،مطمئن باش شاید بهتون نگن ولی بقیه هم پیش خودشون اینو درمورد شما میگن