نادیکرد مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8419 عنوان اگرشوهرتونوببینیدتلفنی داره توماشین | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست باکسی صحبت میکنه،ازسرکاربرگشته ،قبل اینکه بیادتوخونه دم درتوماشین ،،بعدتاشمارومیبینه حالت غافگیر،،میشه،وقطع میکنه تلفنوچون میبینه که میخواین،سوارماشین بشین! خوب بعدن میپرسین ازش یانه بی تفاوت ردمیشین اگربپرسین چه طورمیپرسین ناراحت نشه؟ مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍 1404/05/20 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8419 من نمیپرسم خوشبحال تو مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
هوای_بارانی_1234 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 12826 یعنی لبخندمعنی دارنه اشتباهه بامحبت میخوایم بگم ولی نمیدونم چه طور نه منظورم این بود لبخند میزنه بعدش یه چک میزنه توی صورتش.آرامش قبل طوفان بود.😂
هوای_بارانی_1234 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 12826 بستگی ب جوابش داره اگه متوجه بشم دروغ میگه لبخنده معنی دار میشه همون دیگه آرامش قبل طوفان.😂
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8419 مثلا میگم علی جان با مامان حرف میزدی؟گوشی و میدادی حالش رو بپرسمبعد چنددقیقه بعد میگم گوشیت و بده اه ... آفررررین به شماا مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8419 نه منظورم این بود لبخند میزنه بعدش یه چک میزنه توی صورتش.آرامش قبل طوفان بود.😂 دقیقا مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
هوای_بارانی_1234 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 12826 دقیقا ولی ازش بپرس.حالا یه چی میگه.ولی زیاد پیگیر نباش چون بدتر میشه.
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8419 ولی ازش بپرس.حالا یه چی میگه.ولی زیاد پیگیر نباش چون بدتر میشه. بپرسم یاگوشیشوچک کنم؟ مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
۶۲۵۷ عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 42210 بپرسم یاگوشیشوچک کنم؟ من خودمم نخوام بپرسم پسر ۴ سال و نیمم تا نفهمه کی بود ولش نمیکنه لپو اقا خیلی فضوله پسرم ❤❤😍😍😘😘