2777
2789
عنوان

کسایی که حوصله‌شون سررفته بیان😐

147 بازدید | 18 پست

دوستان ورزش کردم، کتاب خوندم، سریال دیدم

و الان یه ساعته بی‌کارم و نمی‌دونم چی کار کنم

حوصله‌ام سررفتههه

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهنگ بزار

ابمیوه یا دسر یا کیک درست کن ( ولی فعععک نکنم تو بخوای انجام بدی 😂)

یا یه سریال ببین که تا به حال ندیدی یه چیزی که میخکوبت کنه

برو بیرون یه دوری بزن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

چ ص ناله گاهی خوبه ولی من همیشه انجام میدم ،خیلی بده 😂😭

اونجوری که حالم بدتر می‌شه😑😂

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

اهنگ بزارابمیوه یا دسر یا کیک درست کن ( ولی فعععک نکنم تو بخوای انجام بدی 😂)یا یه سریال ببین که تا ...

به نام خدا

آهنگام تکراری شدند

موادشون رو فکر نکنم داشته باشیم

سریال دیدم چند قسمت امروز

دیره خانواده نمی‌زارند

😂😂😂 البته مرسی از پیشنهاداتت شاید فردا کیکه رو درست کردم یا رفتم بیرون

اینستا

اینستا رو حذف کردم خوشم نمیاد اصلا

اتفاقا هر چی بیشتر می‌رم توش حوصله‌ام بیشتر سر میره

خوشم نیومد میرم بعدی شاید تونستم یه سریال پیدا کنم😂هدف من ازاومدن ب تاپیکا🥴😂

عه😂 چه نوع سریالی می‌خوای بگو شاید تونستم یه چیزی معرفی کنم

به نام خداآهنگام تکراری شدندموادشون رو فکر نکنم داشته باشیمسریال دیدم چند قسمت امروزدیره خانواده نمی ...

آهنگ جدید پیدا کن سبک جدید برو اسپاتیافی یا  ساند کلود 

آره برای منم تکراریه دیگه همه دستان ها رو حدس میزنم یا دیدمشون 

برو یوتیوب یا یه چیزی جدید یاد بگیر

بلندشون کن با هم برید بیرون بزور بابا برید یه بستنی بخورید 😂پس فردا فصل درس و دانشگاه و مدرسه شروع میشه قدر این بیکاری رو بدون 😿

خواهش میکنم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛