2777
2789

جریان خون توی تاپیک های قبلی گذاشتم که خاستم باهاش همکار بشم بعد تهدیدم کرد 

امروز عکس خاستگار مو نشونش دادم بهش گفتم پولداره و ماشین خونه داره و دوستم داره می‌خوام باهاش ازدواج کنم 

ولم نمیکرد باهاش قرار گذاشتم و رو در رو این ها بهش گفتم دیدم گریه کرد بعد هر چی صداش زدم رفته بود توی خودش بعد من هم برگشتم خونه اومدم دیدم تمام پست های عاشقانه شو که برای من گذاشته بود برداشته بود 

من فقط بهش گفتم تو شرایط ازدواج نداری اما این آقا پسر شرایط شو داره نمیتونم هفت سال صبر کنم تا تو خونه ماشین بخری عمر منم این وسط تباه بشه 

خیلی خیلیییییییییییییییییی ناراحت شد 

بنظرتون من کار بدی کردم که ولش کردم ؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارت زشت بود متاسفم

چرا زشت بود ؟

چیکارش میکردم میمیوندم باهاش کولش میزدم ؟؟؟ الکی بهش میگفتم دوست دارم؟؟؟؟ یا بهتر بود حقیقت بدونه

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

چرا زشت بود ؟چیکارش میکردم میمیوندم باهاش کولش میزدم ؟؟؟ الکی بهش میگفتم دوست دارم؟؟؟؟ یا بهتر بود ح ...

از اول نمیرفتی تو رابطه

وقتی رفتی یعنی شرایط طرف مقابلت رو پذیرفتی...

و تو یکیو پذیرفتی و انگار حالا که یکی بهترش اومده سراغت داری میذاریش کنار

من قضاوت نمیکنم واقعا ولی یه سری کارا درست نیست

چرا زشت بود ؟چیکارش میکردم میمیوندم باهاش کولش میزدم ؟؟؟ الکی بهش میگفتم دوست دارم؟؟؟؟ یا بهتر بود ح ...

مگه من گفتم باهاش بمون؟ نه

منظور من اینه لازم نبود از وجنات خواستگارت بگی و مقایسه کنی با پسره و تحقیرش کنی

یک کلام میگفتی من و تو به درد هم نمیخوریم و تمام