اگه ضعیفه باسد کمکش کنی. اگه ن راحته. من که بدترین سال عمرم بود دخترم سوم خوندنی . چون معلمش بشدت سختگیر یچد دخترمم ضعیف بود ولی چهارم معلم گرفتم خیلی راحت خوند
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معلم پارسال دخترم خیلی باهاشون ریاضی کار نمیکرد اکثر بچه ها ریاضیشون افت کرد
خب پس الان باید دوم رو خودت مرور کنی پایشو خیلی قوی کنی. وگرنه سخت میشه براش .
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
از نظر حفظ کردن اصلا مشکل ندارم باهاش فورا حفظ میکنه
خب پس اصول ضرب رو خوب بفهمون ک ضرب یعنی چی مثلا دوبرابر کردن ینی چی .بعد شرو کن ب حفظ کردن ضربش
بله راحتهاز دوم سخت تر هست ولی یه نفس گیری و استراحت هست که چهارم پوست از سر دانش آموز کنده بشه
چهارم سخته یا پنجم