2777
2789
عنوان

تو روز با کیا در ارتباطین

98 بازدید | 16 پست

از صب تاشب فامیل درارتباط و درتماسین

چندروزیه خیلییی حس تنهایی میکنم 

همش میگم تهش چی هیچکاری نکردم 

دوستام درحد تماس باهمیم اونا شاغلن

خیلی ناامیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم

داداشم

همکارام

ارباب رجوع

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من که اخرین بار که فامیل خودمو دیدم یک سال پیش بوده و خانواده همسرم دو ماه پیش

ولی شاغلم و مدام با مشتری ها مشغولم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
منم دلم میخاد شاغل شم زیادی وقتم ازاده

جدا از جنبه مالیش آدم سرش گرم میشه باعث میشه کمتر فکر و خیال کنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم چطوری واردش شدینرشتتون چیبوددرامدش چطوریه؟ اسمش که خیلیی باکلاسه

اول بعنوان کارمند فروش بعد  کارشناس فروش و بازاریابی، بعد حدود ۱۰ سال مدیر بخش شدم. درآمدش خوبه باید تجربه و سر زبون داشته باشی و روابط عمومی خوبی داشته باشی