2777
2789

الان داشتم استوکیومتری تمرین میکردم 

فک کنید 20 تا تست زدم ، تو این بیست تا فقط ۵ تاش درسته 

چون تو بقیه خطای محاسباتی مسخره داشتم مثلا ۲+3 رو به جای جمع ضرب میکردم و از این غلطای مسخره 

فرمول کلی شون رو بلدم ولی این خطا ها پدرم رو در اورده 

چجوری درستش کنم بنظرتون ؟

حس میکنم چون زیر ۱ دقیقه میخوام بزنم خراب میکنم و بی دقتی دارم 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

یه سوال انسانی مگه استوکیومتری داره؟

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره پیش میاد بابد خیلی کار کنی هنوز 

جمع هارو ذهنی حساب نکن قشنگ بنویس رو کاغذ

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه سوال انسانی مگه استوکیومتری داره؟

تجربی ام عزیزم 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

اشکالی نداره پیش میاد بابد خیلی کار کنی هنوز جمع هارو ذهنی حساب نکن قشنگ بنویس رو کاغذ

اره باید بنویسم قشنگ خیلی سعی دارم ذهنی برم 

اره باید بنویسم قشنگ خیلی سعی دارم ذهنی برم

نه ی بار فراهانی میگفت سر جلسه استرس هست نمیش 

قشنگ بنویسید رو کاغذ وقت گیرم نیس

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

تجربی ام عزیزم

منم تعجبم همینه عزیزم خودمم تجربیم آخه من با بچه های انسانی مون ریاضی و آمار کار میکردم چون ریاضیم خوب بود و شیمی هم فقط مال تجربی و ریاضیا هستش

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹