2777
2789
عنوان

بابام رفته برام سیم کارت گرفته به اسم خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 37 پست
به راحتی به پرینت اس ام اس تماسات دسترسی داره به همه جیز دیگه ،،کلا سیم کارت به نام کس دیگه جالب نی ...

نمیدونم چرا رفته به نام خودش گرفته 

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرینت تماس یادمه میشد اما برای اس ام اس انگار حکم لازمه

یاخدا😂

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

چیشود تلسیدی؟سیمت به نام کس دیگه ایه😆

ب نام داییمه🤣🤣یا خود خدا🤣🤣🤣

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

جای بازم نیس بره اپیکشن اونو نصب کنه کافیه مث همراه من یا ایرانسل من

جدی؟😐چقد از دنیا عقبم وای😐

اره عزیزم همه تماس ها پیاها می‌تونه با این برنامه چک‌کنه چون بنام خودشه

تماسای قبلم نشون میده؟

یا حضرت ابالفضل یا حضرت ابالفضلفک کنم داییت میخواد بفهمه دوس پسر داری یا نهخودتو شهید بدون

خاک ب سرم شد که.