2777
2789
عنوان

🌹🌹💞عشقتو تگ کن💞🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 135 پست
خدانکنه 😘

😘😘😘😘

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

امضاتو الان دیدم😂 به به پس تا من هستم زندگی باید کرد😂

#شقایق‍  منی. #زندگی‍ فقط #باتو‍ میچسبه #عشقجانم#صددرصد‍ 😉💞💞

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

#شقایق‍ منی. #زندگی‍ فقط #باتو‍ میچسبه #عشقجانم‍ #صددرصد‍ 😉💞💞

قشنگ منی🫂😋😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

@پسرفندوقیم‍ آریوانو مامانش عشق منن🤩🥰

عروسک منی

@جان_و_جهانم‍ ❤️❤️❤️❤️

قربونت برم عزیزم 😘

قلبم 😍❤❤

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عشق تویی گل قشنگم🫂😘❤️

دورت بگردم من 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز