2777
2789
عنوان

مامانا یکی بیاد بهم بگه چیکار کنم

134 بازدید | 20 پست

دوقلو هام پیش دبستانی نوشتم .... هزینه اش خیلی زیاد شد مشکل برای اون ندارم ولی پشیمون شدممم از ترس مریضی و برای اینکه اونجا نوزاد کوچولو دارم زیر ۲ ماه ....از ترس مریض شدنش حالم بده من سر دوقلوهام سر نارس بودنشون سر هربار مریض شدنشون سر اینکه دست تنهام و جز شوهرم کمک حالی ندارم دور ازجون از بستری شدن واهمه دارم چون بدن خودم خیلی خالی میکنه کسی رو ندارم حالم بد شده دست خودم نیست میخواستم بعد عید بفرستم ولی همش فک میکنم عقب میمونن از باقی بچه ها... روانی شدم از استرس باید برم دکتر ولی حس میکنم کسی درکم نمیکنه مسخرم میکنن بابت فکرم همش میگم با خودم کسی نیست اونجا دستم بگیره اخه ...خودمم دانشجو هستم ترمای اخرمه درسام خیلی خوب بود اما انگار نسبت ب اون دیگه هیییچ فکری ندارم 

بلاخره که جی سال بعد که مدرسه برن چیکار میکنی نترس مراقبت کن انشاالله چیزی نمیشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

عزیزم این فکرا رو نکن،طبیعیه که مریض بشن

امسال نه سال بعد چه فرقی داره، بذار تو جامعه باشن مستقل بشن 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم بچمو مهد نوشتم الان دارم با طب سنتی و دمنوش و اینا بدنش تقویت میکنم مریض نشه باور کن خیلی تاثیر داره الان ما هممون مریض بشیم پسرم نهایت یه شب تب میکنه صبحش خوب میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بهشون بهداشت دست یاد بده، این که قبل خوراکی خوردن دست بشورن، این که چجوری خوب و درست دست بشورن، اگه کسی مریض بود فاصله رو حفظ کنن. میتونی واکسن انفولانزا هم بزنی براشون، از دکترشون سوال کن من از سن کم برای پسرم زدم، بخوای نخوای یکی دو سال اول که وارد اجتماع میشن بیشتر مریض میشن... 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
آخه نوزادم چی استرس اون دارم

نوزادت هم اگر شیر خودت میخوره خودت بخور بهش شیر بده 

با روغن سیاهدانه یا بادام شیرین ماساژش بده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اینم بهش شربت بده ی شربت هست برای استحکام نمیدونم چیه من میدادم‌بچهام خوب بود

اون نمیشه من ب دوقلوهام ایمونس میدم برای تقویت سیستم ایمنی اما نوزادم نمیشه آخه بخدا که نمیدونم چ کنم

بهشون بهداشت دست یاد بده، این که قبل خوراکی خوردن دست بشورن، این که چجوری خوب و درست دست بشورن، اگه ...

واکسن واقعا تاثیر داره؟ من شنیدم هرکی زده همون سال بیشتر مریض شده

واکسن واقعا تاثیر داره؟ من شنیدم هرکی زده همون سال بیشتر مریض شده

من که بچم خیلی بد مریضه و الرژی داره میزنم براش... نه عزیز اینطور نیست

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

منم مث شمام چون پسرم نباید تب کنه قبلا تشنج داشت هیچ وقت مهد نفرستادم همیشه مراقبم مریص نشع

ولی دیگه حس میکنم خیلی عقب مونده از بچها امسال دیگه باید حتما بفرستم  با اینکه دلم راضی نیست

شاید آذر تا اسفند نفرستم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......