2777
2789
عنوان

ماشین هافی لوبو بخرم آیا

27 بازدید | 2 پست

من تازه گواهینامه گرفتم 

یعنی کلاسامو ۶ ماه پیش رفتم ولی به خاطر دلایلی آزمون شهری رو دیرتر دادم و الان هم تازه میخوام ماشین بگیرم 

من خیلی خیلی میونم با پراید و پژو ۴۰۵ و زانتیا و اینا بده نه که ماشین های بدی باشن خیلی خوبن ولی هم به نظرم ته پهنی دارن و واسه پارک کردن واسه یه تازه کار سخته هم یه سریاشون مناسب دختر نیستن هم خاطره خیلی خوبی ندارم 

چون ماشین اولم هست هم بابام زیاد هزینه نمیکنه تا سقف ۲۰۰ تومن شاید برام چیزی بگیره میگه ماشین اول ممکنه خراب شه ممکنه خط و خش بندازی(راستم میگه) حقوق خودمم در حدی نیست هنوز که بخوام برای ماشین پس انداز کنم 

ماشین هافی لوبو رو توی یه آگهی دیدم از ظاهرش خوشم اومد 

برای من گزینه مناسبی هست که بخرمش به نظرتون؟

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️

۲۰۶ هم پیشنهاد دادم میگن ماشین تیزیه به عنوان اولین ماشین و ماشین تمرین خیلی احتمالش زیاده تصادف کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.