2777
2789

لطفا شما دعوا نکنید باهم 

من تو تاپیک یکی گفتم اونایی که صرفا برا ترند و غرب زندگی و قیافه گرفتن دنبال یچیزایی مثل لبوبو و ترندای بیخاصیت میرن و برارایفونشون قیافه میگبرن بی فرهنگن بعد دنا گفتن فرهنگ چیه درحالی که تاپیک اون نبود اصلا خودشو وسط انداخت

منم یجا یادم بود تاپیک ایفون زدع بود گفتم چون تو میگی ایفون دارم اومدی بدت اومده

بعد گفت تو میسوزی چون من ایفون دارم و جلز ولز میکنی😐

من کلا یکاهه اقدام کردم میگع تو ذات نداری بچه دار نشدی

بنظزتون‌من توهین کردم یا اون؟؟؟؟

انقدر بی شخصیته رفته تاپیکامو خونده

بعد میگ تو مدرسه نرفتی خدایاا

انکار درس و دانشگاهیک ما رفتیم ارزوی طایفشونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی‌ بود تاپیکت ولی اینجا پستت رو خوندم چرا اینقدر گارد داری چرا اینقدر تهاجمی تو زندگی مردم ...

خودش اومده 

بنظرم باید جواب بچه مچه هارو داد تا تو دنیای واقعی احترام بزرکترو داشته باشن و بب ادب نباشن و زبونشون دراز نباشه

بسه اسی بر شیطون لعنت کن اینجا انقد هستن کسایی که فخر میفروشن !! به اندازه موهای سر !! ولی تو روی ای ...

لعنت برادم دروغ گو که ذروغگو فراموش کاره

تاپیک قبلش ایمه نمرها م ابنه و میخوام کنکور بدم

یحا گفته ترم یک علوم پرشکیم نمرم بیست شده😂

لعنت برادم دروغ گو که ذروغگو فراموش کارهتاپیک قبلش ایمه نمرها م ابنه و میخوام کنکور بدمیحا گفته ترم ...

بخدا من وقتی از این موارد تو سایت میبینم فقط سکوت میکنم و میگذرم 

چند ساله اینجام انقد از این موارد زیادههههههههه 

خودشون یه مدت میان و جو سازی میکنن و میرن 

چرا انقد جدی گرفتی؟ 

شل کن بیبی